İskenderun ATAV Gazetesi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

HABER ARA


Gelişmiş Arama

VİDEO ARA


AK Parti Arsuz ilçe yönetiminde nasıl bir yenilenme olacak?07 Ağustos 2017
haberlerx
Untitled Document
Ergin: AK Parti ile Altınçağ'ınızı Yaşayacaksınız !.. << Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>

Tarih Haber Giriş: 12 Mart 2014, 20:36
Tarih Son Güncelleme: 12 Mart 2014, 20:36
Editör MUSTAFA ATAV

Ergin: AK Parti ile Altınçağ'ınızı Yaşayacaksınız !..

AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ergin ve beraberindeki heyet, Dörtyol İlçesi ve beldelerinde düzenlenen mitinglerde havai fişeklerle karşılandı. Coşku ve sevgi gösterilerinin hakim olduğu miting ve salon toplantılarında Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ergin, Dörtyol Belediye Başkan adayı Aksoy, halkın gönlüne taht kurdu.

AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, 30 Mart yerel seçimler öncesinde ilçe ilçe, köy köy, mahalle mahalle dolaşarak vatandaşlarla birlikte olmaya aralıksız devam ediyor. Dur durak demeden çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren Ergin, Hatay'ın Dörtyol İlçesi ve bağlı belde sakinleri ile bir araya geldi.

Ergin, miting alanlarında, salon toplantılarında vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, AK Parti'nin hizmet partisi olduğunu, kalkınmanın, gelişmenin, büyümenin ancak ve ancak AK Parti ile olacağını söyledi.

Dörtyol İlçesi'nde düzenlenen programa AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin'in yanı sıra AK Parti Hatay Milletvekili H.Bayram Türkoğlu, İl Başkanı Süleyman Tenekecioğlu, Hatay eski milletvekillerinden İsmail Soylu, İzzettin Yılmaz, İlçe Başkanı Cüneyt Yavuz, Dörtyol Belediye Başkan adayı Bilgehan Aksoy, Dörtyol Belediye Meclis üyesi adayları ile çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. Havanın yağışlı ve soğuk olmasına aldırış etmeyen Dörtyol İlçesi sakinleri, miting boyunca Ergin ve Aksoy'a destek verdiler.

Dörtyol İlçesi'nde mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelen Ergin, Dörtyol İlçesine bağlı Altınçağ, Karakese ve Yeşilköy Beldelerinde de esnaf ziyareti ile mahalle mitinglerinde bulundu. Ergin, ?hayırlı işler, bereketli kazançlar' dileğinde bulunarak esnaf ile sohbet etti.

Dörtyol İlçesi Yeşilköy Beldesi esnafı, AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin ve beraberindeki heyetin göstermiş olduğu nezaketten dolayı teşekkür ederek, 30 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde başarılar diledi ve AK Parti'ye destek olacaklarını belirttiler.

Dörtyol İlçesi Yeşilköy Kumyığını Mahallesi, Karakese Beldesi belde seçim bürosu önü, Karakese Beldesi Boğaziçi Çay Bahçesi salonu, Dörtyol İlçesi Numuneevler Mahallesi salon toplantısı ve son olarak da yine Dörtyol İlçesi Ocaklı Mahallesi'nde düzenlenen açık hava mitinginde vatandaşlara hitap eden Ergin, 2002 yılı öncesinde mevcut hükümetin, toplanan vergi'nin %85 oranında faiz ödemesi yaptığını ve geriye kalan %15 ile hangi il'e nasıl bir hizmet sunacağının düşünülmesini isteyerek, faizlere harcanan paraların AK Parti iktidarı döneminde hizmetlere harcandığı ve bundan dolayı Türkiye'nin ve Hatay'ın çeşitli yatırımlarla tanıştığının altını çizdi.

Dörtyol İlçesi mahalleleri ile belde mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Ergin, "Dörtyol İlçesi, Hatay'ın göz bebeği olacak. Hatay'da Türkiye'nin göz bebeği olacak. Bunu yapacak tek parti varsa o da AK Parti'dir. Dörtyol'un, Hatay'ın ve Ankara'nın aynı çizgide olması halinde ilimizin hizmet alma noktasında pozitif yönde büyük değişimler yaşanacaktır" dedi. AK Parti iktidarı döneminde Türkiye'nin bölgesi'nde lider ve dünya üzerinde parmakla gösterilen bir ülke haline geldiğine dikkatleri çeken Ergin, "İktidar'da AK Parti varsa, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan varsa Türkiye, Hatay altınçağını yaşamaya devam eder" dedi.

Dörtyol İlçesi ve beldelerine gelip iş, aş sözü verenler olabileceğini kaydeden Ergin, "İş ve aş vaadinde bulunanlar, Dörtyol'un bir mahallesinde bulunan işsizlerin tamamına iş ve aş imkanı sunamaz. Ama bizler bu konuda iş, aş imkanlarını yaratmak için kolları sıvadık ve çalışmaları tamamladık. Allah'ın izni ile Amanos Tüneli'nin açılması ile bırakın Dörtyol İlçemizin tamamını, diğer ilçelerimizde bulunan işsiz gençlerimiz, kurulacak olan fabrikalarda rahatlıkla istihdam edilecekler" dedi.

Ergin, "Bizler, AK Parti iktidarı olarak Hatay'a fabrikaların kurulması, yeni istihdam alanlarının oluşması için yollar yaptık, hava limanını açtık, barajlar yaptık, kısacası işadamlarının yatırım yapması için alt yapı problemini çözdük. Ve şimdi Amanos tüneli projesini tamamlayarak binlerce gencimiz iş, aş imkânı elde edecek. İskenderun, Payas, Erzin, Dörtyol, Hassa ve diğer ilçelerimiz istihdamın, ticaretin başkenti oluyor. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

30 Mart mahalli seçimlerinde vatandaşların, hizmet siyasetine devam edilip edilmeyeceği konusunda oy kullanacağını hatırlatan Ergin, "Hiçbir İl'de 3 baraj inşası ve bir barajın ihale'ye çıkarılma noktasına gelmesi aynı anda yapılmaz. Söz konusu Hatay olunca Ankara'nın tutumu farklı oluyor. Allah'ın izni ile bu yıldan itibaren barajlar, sırası ile halkımızın hizmetine girmiş olacak. Böylelikle Hatay genelinde bulunan toprakların %90'ı sulanabilir hale gelecek" dedi.

Düzenlenen toplantılar ve mitinglerde söz alan İsdemir çalışanları ve emeklileri %11'lik hisselerin alımında başta Adalet eski Bakanı Sadullah Ergin olmak üzere bütün emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ettiler. Bunun üzerine İsdemir hisseleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Ergin, "%11'lik hisseniz, hayırlı uğurlu olsun. Bu hisselerin devri konusunda sizler bana vekâlet vermiştiniz. Bende vekil olarak bu hisse devrini sonuna kadar takip edeceğimi beyan etmiştim. Ve yıllar yılı hak etmiş olduğunuz hisseler en sonunda gerçek sahiplerini buldu" dedi.

Büyükşehir Belediyesi'ne İller Bankası'ndan nufüs'a göre para geleceğinin doğru olduğunu ifade eden Ergin, "İller Bankası'ndan gelen para ile Hatay'ın bütün ilçelerinin kaldırımlarını yapar, asfaltını yamalar ve paranız kalırsa bir ilçe de alt yapı çalışması yaparsınız. Belediye Başkanının işi bu değildir. Bu işleri Fen İşleri Müdür yapar. Belediye başkanı, başkanlık yaptığı ili geleceğe taşımada dev projeler üreten, kent yaşayanlarının geleceğini planlayan kişi olmalıdır" dedi.

"30 Mart tarihinde Bilgehan Aksoy arkadaşımızın Dörtyol Belediye Başkanı yapacağınıza inanıyorum" diyen Ergin sözlerini şöyle tamamladı; "İlçe belediyenizin arkasında Büyükşehir Belediyesi olmazsa hizmet eksik kalır. Büyükşehir Belediyesi de Ankara ile aynı çizgide olması gerekir. Biz AK Parti olarak Hatay'ın en gelişmiş ilk beş vilayet arasında yer alması sözünü verdik. Bu sözün yerine gelmesi için yerel seçimleri AK Parti'nin kazanması gerekir. Ankara, hem ilçemize, hem de ilimize yapılacak olan yatırımlarda büyük destek olacak" dedi.

AK Parti Hatay Milletvekili H.Bayram Türkoğlu, Dörtyol sakinlerine hitaben farklı noktalarda yaptığı konuşmada, "30 Mart yerel seçimleri ilçemiz ve ilimiz için çok önemlidir. Bu seçimler bir yerde Hatay'ı ve Dörtyol'u farklı yerlere gelmesine sebep olacaktır" dedi.

AK Parti Dörtyol Belediye Başkan adayı Bilgehan Aksoy, seçim gezilerinde yaptığı konuşmada, Dörtyol İlçesi'ne yapılacak olan yatırımlarda, ilçe belediyesi bütçesi'nin yetersiz kaldığı aşamada, Büyükşehir Belediyesi'nin devreye gireceğini bu nedenle hem ilçe, hem de büyükşehir belediyesine destek verilmesi yolunda çağrıda bulundu.


<< Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASET

TEK DERDİMİZ BELEN, TEK DERDİMİZ HATAY

TEK DERDİMİZ BELEN, TEK DERDİMİZ HATAY TEK DERDİMİZ BELEN, TEK DERDİMİZ HATAY

AK PARTİ HBB ADAYI MEHMET ÖNTÜRK, SAHAYA İNDİ

AK PARTİ HBB ADAYI MEHMET ÖNTÜRK, SAHAYA İNDİ AK PARTİ HBB ADAYI MEHMET ÖNTÜRK, SAHAYA İNDİ

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

haberlerx Untitled Document

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

ATAV Gazetesi Sahibi ve Kurucusu : Mustafa Atav Yönetim Yeri : ATAV GAZETE ve MATBAACILIK Gürsel Mah. 536. Sok. No:7/A - İSKENDERUN
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi