İskenderun ATAV Gazetesi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

HABER ARA


Gelişmiş Arama

VİDEO ARA


AK Parti Arsuz ilçe yönetiminde nasıl bir yenilenme olacak?07 Ağustos 2017
haberlerx
Untitled Document
DÖNMEZ ARI GİBİ ÇALIŞIYOR << Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>

Tarih Haber Giriş: 19 Mart 2014, 19:10
Tarih Son Güncelleme: 19 Mart 2014, 19:10
Editör MUSTAFA ATAV

DÖNMEZ ARI GİBİ ÇALIŞIYOR

AK Parti 1. sıra belediye meclis üyesi adayı Mehmet Dönmez, Bekbele'de bir gecede 3 toplantı gerçekleştirerek yüzlerce vatandaşımızla buluştu.

Dönmez: "Bize sahip çıkan AK Parti'ye bizde 30 Mart'ta sahip çıkalım"

AK Parti İskenderun 1. sıra belediye meclis üyesi adayı Mehmet Dönmez, seçimlere 10 gün kala daha yoğun ve gayretli bir şekilde mahalle ve ev toplantılarını sürdürüyor. Dönmez dün akşam, Bekbele beldesinde bir akşamda 3 toplantı gerçekleştirerek yüzlerce vatandaşımızla bir araya geldi.

AK Parti'nin 30 Mart'ta Hatay Büyükşehir ve İskenderun'da seçim kazanması için bütün gayretleriyle çalışan İskenderun 1. sıra belediye meclis üyesi adayı Mehmet Dönmez, Bekbele beldesini tam anlamıyla fethetti.

Gerçekleştirdiği 3 toplantıda AK Parti'nin Hatay'a ve dolayısıyla İskenderun'a hizmet seferberliği olacağını kaydeden Dönmez'i genç-yaşlı yediden yetmişe her kesimden insan pür dikkat dinledi. Bu seçimde sadece yerel yöneticilerin seçilmeyeceğini, ülkemizin geleceği açısından da çok önemli olduğuna vurgu yapan AK Parti 1. sıra belediye meclis üyesi adayı Mehmet Dönmez, "AK Parti göreve geldiği 11 yıldan bu yana ülkemiz çok güçlü bir konuma geldi. İşte şimdi bizim bu gücümüzü baltalamak ve önümüze set çekmek isteyenler var. Bunlara en güzel cevabı 30 Mart'ta AK Parti vereceğimiz oylarla dur dememiz gerekiyor" şeklinde konuştu.

Hatay ve buna bağlı olarak İskenderun'un AK Belediyecilik ile çok büyük hizmetler alacağını belirten Dönmez, "Bizim bu ülkede 5 yıl Adalet Bakanlığı yapmış, Sadullah Ergin gibi bir adayımız var. Ergin ile hizmetler Ankara'dan ayağımıza kadar gelecek. Bu fırsatı Hataylılar olarak iyi kullanalım. 11 yıldan beri bizlere sahip çıkan AK Parti'ye bizde 30 Mart'ta sandıklarda sahip çıkalım ve yeni Hatay'ın ve yeni İskenderun'un oluşumunda sizlerinde katkısı olsun" diye konuştu.


<< Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASET

TEK DERDİMİZ BELEN, TEK DERDİMİZ HATAY

TEK DERDİMİZ BELEN, TEK DERDİMİZ HATAY TEK DERDİMİZ BELEN, TEK DERDİMİZ HATAY

AK PARTİ HBB ADAYI MEHMET ÖNTÜRK, SAHAYA İNDİ

AK PARTİ HBB ADAYI MEHMET ÖNTÜRK, SAHAYA İNDİ AK PARTİ HBB ADAYI MEHMET ÖNTÜRK, SAHAYA İNDİ

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

haberlerx Untitled Document

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

ATAV Gazetesi Sahibi ve Kurucusu : Mustafa Atav Yönetim Yeri : ATAV GAZETE ve MATBAACILIK Gürsel Mah. 536. Sok. No:7/A - İSKENDERUN
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi