İskenderun ATAV Gazetesi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

HABER ARA


Gelişmiş Arama

VİDEO ARA


AK Parti Arsuz ilçe yönetiminde nasıl bir yenilenme olacak?07 Ağustos 2017
haberlerx
Untitled Document
İskenderun Altın Vadi Residence inşaatının ilk temeli dualarla atıldı << Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>

Tarih Haber Giriş: 25 Mayıs 2014, 10:47
Tarih Son Güncelleme: 25 Mayıs 2014, 10:47
Editör MUSTAFA ATAV

İskenderun Altın Vadi Residence inşaatının ilk temeli dualarla atıldı

-----------------------------------------

İskenderun'nun silüetini değiştiren Altın Vadi Residence 24 Mayıs 2014/Cumartesi Saat: 17.00'de protokolün de katılımıyla inşaatın ilk temel atma törenini gerçekleştirdi.

Törene, Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, belen kaymakamı Abdulaziz Aydın, Belen belediye Başkanı Adnan Vurucu, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, İSSİAD Başkanı Recep Atakaş, Genç İşadamları Başkanı Gökhan Gökten, işadamları ve vatandaşlar katıldı.

Necat Gündüz'ün Temel Atma Duasını okumasından sonra konuşma için kürsüye gelen Canpolat İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ümmet Canpolat: ?'İskenderun malesef depremsellik anlamında hassas bir bölge, ben özellikle buna vurgu yapmak istiyorum; biz elimizden geldiği kadar müteahitlik anlayışımızda İskenderun'a yaptıgımız binalarda, yaptıgımız işlerde insan can güvenliğini ön plana çıkartarak inşaat yapmaya çalışıyoruz. Burada da buna ehemmiyet veriyoruz. inşallah bundan sonra da basın aracılığıyla da bu ehemmiyetimizi İskenderun halkına özellikle lanse etmeye çalışacağız." Bu tür projeler yapan bütün arkadaşlarımızı destekleyerek hepinize yeniden teşekkür ediyorum , bizlere şeref verdiniz. dedi.

Daha sonra Hatay Milletvekili Karasayar, bir konuşma yaparak "İskenderun'umuz her gün daha güzelleşiyor, daha büyüyor, bu büyümeyi, bu güzelleşmeyi de altyapı çalışmalarıyla ,üst yapı çalışmalarıyla değerli iş adamlarımız, inşaat şirketlerimiz mimarlarımızla adeta işlemeye başladı. Tabi ki bu tür yapılar, bu tür konutlar, bu tür rezidanslar aynı zamanda depreme dayanıklılık sağlamlık yanında da bir yaşam merkezi olması gerekiyor. Bizim insanımız, özellikle İskenderun'lu hemşerilerimiz, huzuru evlerinde aileleriyle iş yorgunluğu dönüşlerinde dinlenebilecekleri bir ortama ihtiyaçları var. Çok şükür ülkemizin yaşam standartlarının yükselmesi insanımızın yaşamdan beklentilerini de doğal olarak yükseltti. işte bu güzelliklere karşılık verecek bu ortamları bulmak için de bu tür inşaat şirketlerimiz şehrimizin değerli Uğur Ateş beyefendi, gibi Sayım Kınalı beyefendi gibi ağabeylerimiz le bunlara cevap verebilmek için İskenderun'lu hemşerilerimize masraftan kaçınmayarak en güzelini yapmaya çalışıyor" diyerek kutlamada bulundu ve bu temel atmanın hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Tüm davetliler Temel atma törenini izledikten sonra verilen kokteyl ile Hoş sohbet ortamında Altın Vadi Resedence projesi ve inşaatı ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.



<< Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

HBB BAŞKANI MEHMET ÖNTÜRK’TEN BÜYÜK MÜJDELER

HBB BAŞKANI MEHMET ÖNTÜRK’TEN BÜYÜK MÜJDELER HBB BAŞKANI MEHMET ÖNTÜRK’TEN BÜYÜK MÜJDELER

İskenderun’da 19 Mayıs Gençlik Yürüyüşü Düzenlendi

İskenderun’da 19 Mayıs Gençlik Yürüyüşü Düzenlendi İskenderun’da 19 Mayıs Gençlik Yürüyüşü Düzenlendi

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

haberlerx Untitled Document

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

ATAV Gazetesi Sahibi ve Kurucusu : Mustafa Atav Yönetim Yeri : ATAV GAZETE ve MATBAACILIK Gürsel Mah. 536. Sok. No:7/A - İSKENDERUN
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi