İskenderun ATAV Gazetesi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

HABER ARA


Gelişmiş Arama

VİDEO ARA


AK Parti Arsuz ilçe yönetiminde nasıl bir yenilenme olacak?07 Ağustos 2017
haberlerx
Untitled Document
TÜRKİYE' NİN ELMAS ÇOCUĞU ERSİN FAİKZADE BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR << Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>

Tarih Haber Giriş: 19 Ocak 2015, 23:29
Tarih Son Güncelleme: 19 Ocak 2015, 23:29
Editör MUSTAFA ATAV

TÜRKİYE' NİN ELMAS ÇOCUĞU ERSİN FAİKZADE BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR

2014 YILI BM İNSAN HAKLARI VE STRATEJİ ARASTIRMA MERKEZİ TARAFINDAN DÜNYA CAPINDA YAPILAN OYLAMA İLE İNSAN HAKLARI VE BARIS KATEGORİSİNDE DÜNYAYA İLHAM VEREN KİSİLİK İLAN EDİLEN SANATÇI ERSİN FAİKZADE, ŞİMDİ DE AB DANIŞMAN BARIŞ ELÇİSİ SEÇİLDİ.

Dünyaya ilham veren politikacı secilen Cumhurbaskanı Recep Tayyip Erdogan'ın da yer aldıgı ankette ,İskenderunluların yakından tanıdığı ses sanatçısı Ersin Faikzade, Brad Pitt,Angelina Jolie ile birlikte barış ve iyilik elçilerinden biri olarak seçildi.

2015 yılına girdigimiz su günlerde Dünya İnsan hakları Komisyonu Elcisi olan Faikzade, Avrupa Birliği Danışman Barıs Elçisi olarak yeni bir ünvan daha aldı.Türk Bayrağı ile fotoğrafı resmi sitede yayımlandı.

Ersin Faikzade 'nin Kıtalararası Basarılarından kesitler:

*Dünyaca ünlü İranlı sanatcı Sattar ile Los Angeles te 'Simin Bari' isimli sarkıya Türkce ve Farsca düet yapmıstır ,Dostluk ve BARIS düeti tüm dünyada yankılar getirmistir.Amerika Müzik listelerinde Top 20 de yer almakta.kanada british colombia universitesinde sosyal farkındalık yaratan sanatcı olarak tez konusu olmustur.

*Şili nin sevilen sesi Giovanni Gellona ile birlikte ''Fiesta'' isimli sarkıya Santiago 'da İspanyolca ve Türkçe düet yapmışlardır.

*Yapmis oldugu gonüllü calişmalar ve insani projeler neticesinde 2009 Eylül'de İnsan Hakları Örgütü tarafından ''Dünya Iyi Niyet Elcisi'' secilmistir.

*26 Mart 2011 de Dünya insan hakları komisyonu tarafından 'Excelleny Ambassador of Human Rights'(ekselans insan hakları elçisi)diplomat olarak ilan edilmiştir.

*28 mart 2012 'de Pakistan'da ''The Voice of Peace'' yani ''Barısın Sesi'' ilan edildi.Vermiş olduğu sevgi temalı konserleri ve güçlü sesi ile tüm dünyada sevilmiştir.

*2012 DARIO MORENO Akdeniz Dostluk,Barış,Müzik ödülü Ersin Faikzade'ye verildi.

*Amerikan Diplomasi Sitesi 2012 Nisan ayında 80 insan hakları kurulusu ile ortak olarak Diplomatik Sanatçısı Ersin Faikzade seçildi.

*12.ROTABEST BARİS İNSANI ODULU ERSİN FAİKZADE'YE SAKIP SABANCI MÜZESİNDE TORENLE VERİLDİ.

*ERSIN FAİKZADE ,Uluslarası WALDENBURG koleji işbirliği ile İnsan Hakları,Tahkim,Politika ve Stratejik Araştırmalar ICHAPS Uluslararası Konseyi tarafından İnsanlığa ilham veren kişilerden biri ilan edildi.Ve İNSANLIK BÜYÜK BASARI MADALYASINA LAYIK GORULDU.

*Waldenburg Uluslararası kolejleri insan hakları politika danısma kurulu üyesi secildi.

*Kanada Dünya medya edebiyat ve Sanat Akademisi tarafından Dünyadaki en güçlü yoruculardan biri seçildi.

*1 KASIM 2013 de Pakistan İslamabad da Barıs konserini verdi. 2 Kasımda törenle Diplomat ilan edildi.

*Subat 2014 de katıldığı 2 aylık büyük Latin AMERİKA turunda ,PARAGUAY, ARJANTİN VE ŞİLİ 'de insanlık ve müzik projelerinde görev alarak İnsanlık Şeref Madalyası ile ödüllendirildi.

*Mayıs 2014'te Fransa'nın başkenti Paris'te ESİTLİK VE ÖZGÜRLÜK DAYANIŞMA MADALYASINI ALDI.


<< Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

TANIMAK ve BİLMEK İSTEDİKLERİNİZ

MEHMET AKKATOĞLU YILIN AHİSİ SEÇİLDİ

MEHMET AKKATOĞLU YILIN AHİSİ SEÇİLDİ İskenderun’un en Baba Ahisi Mehmet Akkatoğlu Yılın esnafı seçildi

IŞIK OLMAYA DEVAM EDİYOR

IŞIK OLMAYA DEVAM EDİYOR Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Sarıseki Ortaokulu’nda görev yapan Psikoloji danışmanı ve yazar Ahmet Alpaslan İske...

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

haberlerx Untitled Document

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

ATAV Gazetesi Sahibi ve Kurucusu : Mustafa Atav Yönetim Yeri : ATAV GAZETE ve MATBAACILIK Gürsel Mah. 536. Sok. No:7/A - İSKENDERUN
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi