İskenderun ATAV Gazetesi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

HABER ARA


Gelişmiş Arama

VİDEO ARA


AK Parti Arsuz ilçe yönetiminde nasıl bir yenilenme olacak?07 Ağustos 2017
haberlerx
Untitled Document
Yılmaz Şahutoğlu : "CHP İktidarında Taşeronlaşmaya Son Vereceğiz!" << Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>

Tarih Haber Giriş: 23 Şubat 2015, 00:08
Tarih Son Güncelleme: 23 Şubat 2015, 00:08
Editör MUSTAFA ATAV

Yılmaz Şahutoğlu : "CHP İktidarında Taşeronlaşmaya Son Vereceğiz!"

İskenderun'un Sarıseki Mahallesi sakinleriyle salon toplantısında bir araya gelen Milletvekili aday adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında taşeronlaşmaya son vereceklerini söyledi.

Sarısekili sakinlerle seçim çalışması kapsamında bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili aday adayı Genel Cerrah Dr. Yılmaz Şahutoğlu buranın özellikli, coğrafi konumu itibariyle sanayi bölgesi olduğunu ifade ederek toplum için sanayi kuruluşlarını önemsediklerini vurguladı.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak her zaman üretim ekonomisini öncüleyen bir siyasi hareket olduklarının altını çizen Dr. Yılmaz Şahutoğlu "Yani ranta dayalı ekonomik modelden ziyade insanlar üreterek, dolayısıyla iş istihdamı sağlayarak, gençlerimize iş aş kapıları açılarak bu metotla insanlarımız ekmeğini kazansın, helalinden kazansın, alın teriyle kazansın istiyoruz" dedi.

"TAŞERONLAŞMA MODERN KÖLELİKTİR!"

Sarıseki, Hayatını; emeğiyle alın teriyle parasını kazanarak geçinen bir bölge olduğuna işaret eden CHP'li Şahutoğlu "Taşeronlaşma olayı son yıllarda artmaya başladı. Biz çok net şunun sözünü verebiliriz genel başkanımızın da sözü bu yönde; Cumhuriyet Halk Partisinin iktidarında taşeronlaşmaya son vereceğiz. Taşeronlaşma modern dünyada kesinlikle kabul edilemeyecek emek sömürüldüğünün ön planda olduğu modern kölelik sisteminin diğer bir adıdır. Bunu kabul etmek mümkün değil Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında taşeronlaşma ile kesinlikle gelir adaletsizliğine son vereceğiz" diye konuştu.

"SOSYAL YARDIMLARI 3 KATINA ÇIKARTACAĞIZ"

Bugüne kadar sosyal yardımlarının hep aleyhte kirli propaganda siyaseti yürütülerek ?Cumhuriyet Halk Partisi iktidara gelirse mevcut yardımlar kesilecek' şeklinde lanse edildiğine de vurgu yapan Dr. Şahutoğlu "Tam tersine biz sosyal yardımları üç katına çıkartacağız ama bunu yaparken de vatandaşın onurunu ve gururunu rencide etmeden yapacağız. Vatandaşa yardım yaparken 50 tane kamera eşliğinde gitmeyeceğiz. Dinimiz ne diyor; sağ elin verdiğini sol elin duymayacak bilmeyecek. Gariban bir adamın yanına gidiyorsunuz 5 tane kamerayla geçiyorlar, nasıl yardım anlayışı bu! Hiç kimse hiçbir siyasi iktidar yardıma muhtaç dul, yetim, sakat vatandaşına yardımı babasının cebinden ödemiyor. Bu yardımlar hepimizin parası ne Ak Parti iktidarının ne şu ana kadar iktidara gelen hiçbir siyasi hareket bu vatandaşlara yardımı kimse cebinden yapmıyor. Bu devletin parasıdır, bu millettin parasıdır, sizin paranızdır. Sizin paranızı muhtaç olan insana dağıtırken lütuf yapıyormuş gibi davranma lüksüne sahip olmamalı hiçbir siyasi iktidar böyle cüreti göstermemeli ama ne yazık ki bugünün siyasi iktidarı bu şekilde davranıyor" şeklinde konuştu.



<< Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASET

TEK DERDİMİZ BELEN, TEK DERDİMİZ HATAY

TEK DERDİMİZ BELEN, TEK DERDİMİZ HATAY TEK DERDİMİZ BELEN, TEK DERDİMİZ HATAY

AK PARTİ HBB ADAYI MEHMET ÖNTÜRK, SAHAYA İNDİ

AK PARTİ HBB ADAYI MEHMET ÖNTÜRK, SAHAYA İNDİ AK PARTİ HBB ADAYI MEHMET ÖNTÜRK, SAHAYA İNDİ

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

haberlerx Untitled Document

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

ATAV Gazetesi Sahibi ve Kurucusu : Mustafa Atav Yönetim Yeri : ATAV GAZETE ve MATBAACILIK Gürsel Mah. 536. Sok. No:7/A - İSKENDERUN
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi