İskenderun ATAV Gazetesi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

HABER ARA


Gelişmiş Arama

VİDEO ARA


AK Parti Arsuz ilçe yönetiminde nasıl bir yenilenme olacak?07 Ağustos 2017
haberlerx
Untitled Document
PRIMEMALL İSKENDERUN 5 YAŞINDA << Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>

Tarih Haber Giriş: 29 Ağustos 2015, 21:05
Tarih Son Güncelleme: 29 Ağustos 2015, 21:05
Editör MUSTAFA ATAV

PRIMEMALL İSKENDERUN 5 YAŞINDA

Prime Development’ın ilk alışveriş merkezi projesi olan ve 2010 yılında açılan Primemall İskenderun, 5’inci yaşını dev bir pasta eşliğinde Primemall İskenderun Avm Müdürü Uğur Sevinmiş, Reklam ve Pazarlama Müdürü Derya Karaciğer, Mağaza Müdürleri ve İskenderunlularla birlikte kutladı.

İskenderun’un ilk alışveriş merkezi olan Primemall İskenderun, bir yaşını daha geride bıraktı.

Primemall İskenderun, 5’inci kuruluş yıldönümü nedeniyle hem ziyaretçileri hem de Alışveriş Merkezi mağaza çalışanlarıyla bir araya geldi.

Yeni yaşını dev bir pasta keserek kutlayan Primemall İskenderun’un ziyaretçilerini bundan sonraki yıllarda da birbirinden farklı sürprizler de bekliyor.

Primemall İskenderun’un 5. yaşına özel tasarlanan dev pastayı ziyaretçiler, mağaza çalışanları ve yöneticileri hep birlikte keserek bu özel günü unutulmaz kıldılar. 2014 yılında PerAModa tarafından “Anadolu’da Yılın En Başarılı AVM Projesi” ödülünü alan Primemall İskenderun bölgenin gözdesi olmaya ediyor.

Primemall İskenderun Avm Müdürü Uğur Sevinmiş ; “Beşinci yılımızı kutluyoruz. Tüm İskenderun halkına bize verdiği destek için kiracılarımıza, halkımıza teşekkür ediyoruz. Bizler Primemall olarak bu alışveriş merkezini kurduk. Artık 5. yıl sonunda burası İskenderun’un malı oldu. Bundan sonra İskenderun’a nice 5 yıllarda hizmet vermek için elimizden gelen her türlü gayreti göstermeye devam edeceğiz. Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

Beşinci yaşını dev bir pasta eşliğinde kutlayan Primemall İskenderun pasta kesiminin ardından müşterilerine pasta ikramında bulundu.



<< Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

İGC’den Başkan Dönmez’e ziyaret

İGC’den Başkan Dönmez’e ziyaret İGC’den Başkan Dönmez’e ziyaret

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, Kaymakam Murat Sefa Demiryürek'e nezaket ziyaretinde bulundu

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, Kaymakam Murat Sefa Demiryürek'e nezaket ziyaretinde bulundu İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, Kaymakam Murat Sefa Demiryürek'e nezaket ziyaretinde bulundu

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

haberlerx Untitled Document

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

ATAV Gazetesi Sahibi ve Kurucusu : Mustafa Atav Yönetim Yeri : ATAV GAZETE ve MATBAACILIK Gürsel Mah. 536. Sok. No:7/A - İSKENDERUN
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi