İskenderun ATAV Gazetesi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

HABER ARA


Gelişmiş Arama

VİDEO ARA


AK Parti Arsuz ilçe yönetiminde nasıl bir yenilenme olacak?07 Ağustos 2017
haberlerx
Untitled Document
Lisans Yerleştirme Sınavı'nda her yıl olduğu gibi bu yıl da Hatay Birincisi << Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>

Tarih Haber Giriş: 21 Eylül 2015, 21:37
Tarih Son Güncelleme: 21 Eylül 2015, 21:37
Editör MUSTAFA ATAV

Lisans Yerleştirme Sınavı'nda her yıl olduğu gibi bu yıl da Hatay Birincisi "Simya Eğitim Kurumları"ndan...

Bölgemizde hizmet veren Simya Koleji Hatay’ın Gururu olan başarılı öğrencilerini kendi binasında basın toplantısı düzenleyerek tanıttı.

Açıklanan Lisans Yerleştirme Sınavı sonuçlarına göre Hatay 1. si, Türkiye 122. si olan Bleda Burat başarısını şu şekilde açıkladı:

"Başarımın temelinde düzenli çalışmak ve Simya Eğitim Kurumlarının bir parçası olmak yer alıyor. Benim için hiçbir şey sürpriz olmadı. Çünkü başarılı bir ekibin öğrencisiydim."

Lisans Yerleştirme Sınavı sonucuna göre Türkiye 187. si olan Refik Mert Çam ise başarı öyküsünü şöyle özetledi:"Doğru karar vermemi sağlayan, beni yönlendirmekten hiç vazgeçmeyen Simya Eğitim Kadrosu başarımın en önemli nedenleri arasında yer alıyor."

Simya Eğitim Kurumları sadece YGS-LYS'de değil aynı zamanda TEOG'da da Türkiye dereceleriyle, İskenderun'da başarının ilk adresi olan bir marka haline geldi. TEOG 1'de 12, TEOG 2'de 4 Türkiye Birincisiyle İskenderun'un parlayan eğitim yıldızı olmaya devam ediyor.

"Simya Eğitim Kurumları" kurucusu Selim Baysal, eğitim anlayışlarını ve başarılarının kaynağını şu şekilde ifade etti: "Simya ailesi olarak 2002 yılında eğitim hayatına başladık. 13 yılda binlerce öğrencimizi, ülkemizin seçkin üniversitelerine yolcu ettik. Yönetimimizden öğretmen kadromuza, rehberlik servisimizden bilgi işlem servisimize kadar her kadememiz başarılı bir nesil, özgüveni yüksek birer dünya insanı yetiştirmek için özveriyle çalışmakta.

Simya ailesi olarak hedefimiz, öğrencilerimizi istedikleri okullara yerleştirmenin yanı sıra gelecekte söz sahibi, donanımlı ve üretken bireyler olmalarını sağlamaktır.

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında hizmete giren 'Simya Koleji' ile eğitime yeni bir bakış açısı kazandırdık. Kapalı yüzme havuzu ve spor salonu, at çiftliği, bale ve dans salonu, paten sahası, müzik stüdyoları, cep sinemaları, tiyatro salonları gibi birçok sosyal imkânımızla "Dünya İnsanı" yetiştirme yolunda büyük adımlarla ilerliyoruz. Ne kadar büyük kampus okul yaparsak yapalım; cümle için özne ne kadar önemliyse, eğitim-öğretim için de öğretmenin o kadar önemli olduğunu asla unutmuyoruz. 2004 yılında kurduğumuz 'Simya Dergisi Yayınları akademik başarımızı en yüksek düzeye çıkarmıştır. Eğitim kurumlarımızda derse giren tüm öğretmenlerimiz aynı zamanda Simya Dergisi Yayınları Yazar Kadrosunu oluşturmaktadır.

İki yıl gibi kısa bir sürede, birçok şube açarak, 'Simya Koleji' eğitim anlayışını, tüm Türkiye'ye kazandırmaya başladık."

Öğrencilerin ilgi alanlarını ve yeteneklerini keşfederek, kendilerini gerçekleştirebilmeleri ve keşfedilmeleri adına her türlü imkânı sağladıklarını belirten Selim Baysal, başarılarının sürpriz olmadığını dile getirdi.



<< Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

EĞİTİM

‘WE ARE BETTER WİTH STEAM’ KAPSAMINDA AVRUPALI ÖĞRENCİLER EXPO’DA

‘WE ARE BETTER WİTH STEAM’ KAPSAMINDA AVRUPALI ÖĞRENCİLER EXPO’DA ‘WE ARE BETTER WİTH STEAM’ KAPSAMINDA AVRUPALI ÖĞRENCİLER EXPO’DA

BİLİM MERKEZİ’NDEN TUBİTAK 4004 PROJESİNE LOJİSTİK DESTEK

BİLİM MERKEZİ’NDEN TUBİTAK 4004 PROJESİNE LOJİSTİK DESTEK BİLİM MERKEZİ’NDEN TUBİTAK 4004 PROJESİNE LOJİSTİK DESTEK

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

haberlerx Untitled Document

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

ATAV Gazetesi Sahibi ve Kurucusu : Mustafa Atav Yönetim Yeri : ATAV GAZETE ve MATBAACILIK Gürsel Mah. 536. Sok. No:7/A - İSKENDERUN
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi