İskenderun ATAV Gazetesi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

HABER ARA


Gelişmiş Arama

VİDEO ARA


AK Parti Arsuz ilçe yönetiminde nasıl bir yenilenme olacak?07 Ağustos 2017
haberlerx
Untitled Document
DÖRTYOL BELEDİYE BAŞKANI YAŞAR TOKSOY HİZMETTE 2. YILINI ANLATTI << Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>

Tarih Haber Giriş: 04 Nisan 2016, 12:14
Tarih Son Güncelleme: 04 Nisan 2016, 12:14
Editör MUSTAFA ATAV

DÖRTYOL BELEDİYE BAŞKANI YAŞAR TOKSOY HİZMETTE 2. YILINI ANLATTI

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy 02 Nisan 2016 Cumartesi günü saat 14:00’te Dörtyol Halk Eğitim Merkezi’nde Hizmette ikinci yıl değerlendirme toplantısı yaptı.


Düzenlenen toplantıya MHP Hatay 21. dönem Milletvekili M. Nuri Tarhan, MHP Erzin İlçe Başkanı Müzeyyen Akın, MHP Dörtyol İlçe Başkanı Şerif Türker, CHP Dörtyol İlçe Başkanı Özel Gökisaoğlu, Dörtyol Belediyesi Personeli ve Meclis üyeleri, Dörtyol Mahalle Muhtarları, Basın Mensupları ve Dörtyol halkı katıldı.

Saygı duruşu ile başlayan ve yoğun katılım ile dolup taşan salonda konuşma yapan Belediye Başkanı Yaşar Toksoy: “YİĞİT DÖRTYOLLULAR; Bugün; Siz değerli hemşerilerime hizmet yolculuğunda 3. yılımıza girmiş bulunmaktayız.30 Mart 2014'te sahiplenmeniz ve gösterdiğiniz teveccühle Dörtyol'u onurlandırdınız. Biz de, Milli Mücadele'nin Şahlandığı Türkmen ilçemizde hizmet ayrımı yapmadan tüm meclis üyelerimizle vatandaşlarımıza 2 yıldır hizmet etmeye devam ediyoruz. Cenab-ı Allah'ın izniyle de etmeye devam edeceğiz.”

"Dörtyol'un Şehr-ül Emini olarak; Dörtyol'a karşı sorumluluklarının bilincinde olan, yarını düşünen, geleceğe dair projeler üreten, bugünü de ihmal etmeden; AZİM, KARARLILIK, SEVGİ, HOŞGÖRÜ VE PAYLAŞIMCI bir Dörtyol Sevdalısı olma ruhuyla aziz hemşerilerimize hizmet ediyoruz."

"Bütüncül Yaklaşım- Birlikte Yönetim" ilkemiz ışığında çıktığımız bu yolda; 6360 Sayılı Büyükşehir Yasasının Hatay'da ilk defa uygulanıyor olmasından dolayı yaşanan sıkıntı, problem ve bazı yasaların verdiği boşluklar nedeniyle bizlere getirdiği tüm olumsuzluklara rağmen şundan eminiz ki; Gayretimiz, Çabamız ve mücadelemizde en ufak ümitsizlik ve yılgınlık olmamıştır."

"Dörtyol her yönüyle bir cazibe merkezi olma yolunda gün geçtikçe ilerliyor. Bildiğiniz üzere ilçemizde geçmiş yıllarda yaşanan yönetim zafiyeti olduğu gibi, Lokal çözümlerle günü kurtarma çabasında değiliz; Birlik olup yüzümüzü geleceğe çevirdiğimizde başaramayacağımız hiçbir zorluk yoktur.” şeklinde konuşmasından sonra iki yıl boyunca yaptığı ve yapacağı çok sayıda hizmetler hakkında anlatımlarını sunum eşliğinde bu şekilde devam etti:

NE DİYORDU, MİLLİ ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF ERSOY; "SAHİPSİZ OLAN MEMLEKETİN BATMASI HAKTIR. SEN SAHİP OLURSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR."

Bu duygu ve düşüncelerle, siz saygı değer Dörtyollular; Beraber güçlü bir Hemşericilik bilinci oluşturmak zorundayız. Siz sahip çıktığınız sürece Dörtyol kısa sürede hak ettiği yere gelecektir.

Tüm enerjimizi ve zamanımızı Dörtyol'un geleceği için Harcamak mecburiyetindeyiz.

Bu anlayışla 'SÖZ VERDİĞİMİZ' projeleri hayata geçiriyor, yaptığımız tespitlere dayalı ihtiyaçları karşılama konusunda tam bir kararlılık, irade sahibi olduğumuzu sizlere bir kez daha açık yüreklilikle belirtmek istiyorum.

Geçmişte Dörtyol, geleceğe yönelik adımların, projelerin ve kaynakların verimsiz kullanımı sebebi ile çok zaman kaybetmiştir. Dörtyol'u, hantal yapısından kurtarmak mecburiyetindeyiz. Bahaneler ile kaybedecek tek bir dakikamız dahi kalmamıştır.

DÖRTYOL BİZDEN HİZMET BEKLİYOR!

HEMŞERİLERİMİZ BİZDEN HİZMET BEKLİYOR!

Dörtyol 130 Bin'i aşan nüfusu, 15 Mahallesiyle Hatay'ın ve Türkiye'nin geleceğinin en parlak ilçelerinden biri olma yolunda emin adımlarla yürüyor.

TÜM ENERJİMİZİ VE ZAMANIMIZI DÖRTYOL İÇİN KULLANIYORUZ

Dörtyol adına ve Dörtyol'a hizmet etme noktasında iki yıl boyunca yaptıklarımızı siz değerli hemşerilerimle paylaşmak istiyorum.

Çıktığımız bu kutsal yolda Dörtyol'umuzun sorunlarını yerinde çözmek adına proje ekibi kurduk. Böylelikle proje için harcanan kaynakları kendi bünyemizde hallederek, dışa bağımlı kalmıyoruz. Dolayısıyla belediyemizin tek kuruşunu boşa harcamıyoruz.

Kentsel dönüşüm kapsamında 66 yerleşim yeri yeniden inşa edildi. 20 adet kaçak yapılaşma engellenerek yasal işlemler uygulandı. Kaçak ve imara uygun olmayan yapılara cezai işlemler gerçekleşti. İmar Müdürlüğü ile zabıta müdürlüğü ortak hareket ederek çalışmaları devam etmektedir.

Milli Ruhun Şahlandığı, Milli Mücadele'de İLK KURŞUN' UN atıldığı bu Türkmen İlçemiz Dörtyol'un kendi kimliğini yansıtması adına çevre düzenlemelerini önemsiyoruz. Bu noktada ilçemizde bulunan tüm bulvar, kavşak ve refüjlerin revizyon ve bakım çalışmaları ile peyzaj düzenlemelerini sürdürüyoruz.

İlçemizde birçok noktada yol genişletme çalışmaları ve yeni yol açma çalışmalarımız devam ediyor.

Dörtyol Belediyesi olarak yaptığımız hizmetlerde engel tanımıyoruz. Yapılamaz denilen ne varsa yapıyoruz. 30 yıldır işgal edilen Dörttaş sahili bizim müdahalemiz sonucunda tüm vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.

Yaptığımız hizmetlerde hiçbir zaman ayrım yapmadık. Hep şeffaf olduk. Uzatılan eli hiçbir zaman geri çevirmedik. Cömert olduk.

Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar Fen İşleri Müdürlüğümüzce 6 milyon 500 bin Türk Lirası tutarında 50 bin ton sıcak asfalt döküm işlemi gerçekleştirdik.

1 Milyon 900 bin Türk Lirası tutarında 125 bin metrekare kilitli parke taşı döşendi.

Durumu olmayan ve dar gelirli olan vatandaşlarımızın evlerinin bakım ve onarımı noktasında 1 Milyon 700 bin Türk Lirası yardımda bulunduk.

İlçemizde vatandaşlarımızı en çok mağdur eden kurum olan Tedaş'ın yetki ve sorumluluk alanları içerisinde olan yerleri (Cadde, Sokak, Park, Okul ve Camiler) vatandaşlarımızın mağdur olmaması adına yapılan ışıklandırma çalışmaları sonucunda 500 bin Türk Lirası tutarında hizmetlerimiz olmuştur.

İmar ve Şehircilik Müdürlüğümüz çalışmaları doğrultusunda toplamda 134 Dönüm imar uygulaması tamamlanmıştır.

Tüm bunların yanında "Yeşil Dörtyol' um " projesi kapsamında ilçemizin birçok yerinde yeni yaşam alanları, parklar ve mesire alanları oluşturarak yeşilin önemini bir kez daha ortaya koyduk. Bu düşünce ile hali hazırdaki park ve bahçelerimizi, yaşam alanlarımızı revize ederek daha kullanışlı hale getirdik. 23 olan park sayımızı 32 ye çıkardık, 5 parkımızı revize ettik ve projesini tamamladığımız ve yakın zamanda yapımına başlayacağımız 9 adet parkı ve sosyal yaşam alanları yapmak içinde kolları sıvadık.

Başta Başbuğumuz olmak üzere; davamızda şehit olan kardeşlerimizi bir kez daha onurlandırmak adına yapmış ve yapacak olacağımız yapılarla isimlerini ölümsüzleştiriyoruz.

Dörtyol'un her yerine eşit hizmet düşüncesi ile yapımına başladığımız; sahil, Altınçağ, Özerli ve merkezde yapmayı düşündüğümüz projeleri bir bir faaliyete geçiriyoruz. Bu kapsamda; Şehit jandarma Mustafa Öztürk, Fırat Yılmaz Çakıroğlu, Muhsin Yazıcıoğlu, Elçibey, Gazi, Altınçağ' da 2 tane yaşam ve kır düğün alanı, Şehit Polis Ayhan Kıymacı şehitlik ve mesire alanı yapımı ile hizmetlerimize devam ediyoruz.

Projelerimiz ile 50 bin m2 alan düzenlenerek; daha önce yapılmamış büyüklükte yeşil alan Vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur.

Peyzaj konusunda yapacağımız dokunuşlar ile Dörtyol'umuzu daha yaşanabilir bir çevre haline getiriyoruz.

Projelerimizde; geniş rekreasyon alanları, spor alanları, sosyal tesisler, çocuk oyun alanları, park donatıları, seyir terasları, otopark çözümleri ile Hemşerilerimize daha sağlıklı ve kullanışlı yaşam alanları yapmaya devam ediyoruz.

Dörtyol’umuzun betonlaşmış görüntüsünü kırmak adına yeni yapılan büfe, satış noktaları ve lostra gibi yapılarımızı ahşaptan yaparak doğayı korumayı, betonlaşmaya dur demeyi Ve aynı zamanda ilçemize estetik görüntü kazandırmayı hedefliyoruz.

Çap düzenlemeleri çalışmalarında toplamda 260 adet çap düzenlenmiş olup bu bağlamda 910 bin 170 Türk Lirası harç parası tahsil edilmiştir.

İnşaat Ruhsatı ve Yapı Kullanım harçları geliri 1 Milyon 256 bin Türk Lirasıdır.

Büyükşehir Belediyesinin uhdesinde olmasına rağmen Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğümüz Sivrisinekler ve lavralarla mücadele çalışmalarımızı sürdürüyor ve sorumluluk almaktan kaçmıyoruz.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğümüzce önemli günlerimizde camilerimize gül suyu sıkılma faaliyetleri devam etmektedir.

Temizlik İşleri Müdürlüğümüz bünyesi içerisinde sürdürülen çalışmalarımız da 15 mahallemizde temizlik işlerimiz aksatılmadan devam ediyor.

2015 yılında 30 bin 974 ton katı atık bertaraf edilmiştir.

Son 1 yıl içerisinde 280 adet çöp konteynırını vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Bu bağlamda Dörtyol Belediyesi olarak artık kendi çöp konteynırımızı kendimiz üretiyoruz. Daha az maliyetle daha kaliteli ürünler üretiyoruz.

Son 1 yıl içerisinde 1090 adet çöp konteynırının üretim-bakım ve tamiratı yapıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliğinden 1 adet 13+1,5 metreküp çöp toplama aracı (maliyeti 190 bin Türk Lirası) ve 1 adet mini Sokak Süpürme Aracı (179 bin 655 Türk Lirası) belediyemize kazandırıldı.

Belediyeciliğimizin sosyal ve kültürel yönünü ele aldığımız zaman son yıllarda yükselen grafiğimizi bozmadan devam ediyoruz. Hem sosyal alanda- hem de kültürel alanda Dörtyol Belediyesi adını Hatay'da ve Türkiye'de gururla yükseltiyoruz.

Göreve geldiğimiz günden itibaren hiçbir zaman taviz vermediğim ve ihmal etmeden ilgilendiğim konulardan birisi yardıma muhtaç ve yoksul ailelerimiz. Hiçbir zaman onları ötekileştirmeden, yok saymadan ve uzattıkları eli geri çevirmeden sahiplenmemizi ve duruşumuzu ortaya koyuyoruz.

Belki bu konularda yapılan yardımlar söylenmeyebilir fakat şeffaf olmak adına ve yapılan yardımların Dörtyol Belediye Başkanlığı adına yapıldığını bilmeniz adına rakamları sizlerle paylaşıyorum.

Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar toplam 4647 kişiye 974 bin 160 Türk Lirası yardımda bulunduk, Helal hoş olsun.

10 Bin ailemize gıda ve paket yardımında bulunduk.

559 Ailemize toplamda 3600 torba yakacak yardımında bulunduk.

Sosyal İşler Müdürlüğümüzün çalışmaları kapsamında 'Cenazemiz Var' projemiz kapsamında ihtiyaç sahibi olan cenaze evlerinin yemek ihtiyacını karşılayarak ailemize acılı günlerinde yardımcı olmaya çalışıyoruz.

2015 yılı içerisinden bugüne kadar toplam 18 bin 850 kişilik cenaze yemeği verildi. (Maliyeti 112 Bin 440 Türk Lirası)

Dörtyol'umuzda ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak adına 30 projemizden biri olan Sosyal Market Projemizi hayata geçirdik.

Hayata geçirdiğimiz Sosyal Marketimizden 3288 kişiye yeni kıyafet yardımı yaptık.

Gıda yardımlarımızın büyük bir bölümünü Sosyal Marketimiz aracılığı ile yapıyoruz.

Esad ve Rus mezalimlerinin bombalayarak katliam yaptığı Türkmendağı ve Bayırbucak Türkmenlerine Dörtyol Ülkü Ocaklarımız ile birlikte 25 Araçlık yardım gönderdik.

Belediyecilik anlayışımız içerisinde hiçbir zaman minik yavrularımızı ve çocuklarımızı unutmadık. Onlara karşı da kendimizi sorumlu hissediyoruz. Bu bağlamda 4-6 yaş grubu minik yavrularımız için eski 112 Acil İstasyonlarının yerine AÇEM'leri (Anne Çocuk Eğitim Merkezleri) açarak onları okul öncesinde eğitime hazırlıyoruz. Toplamda 4 mahallemizde bulunan AÇEM'lerimizde (Özerli, Kışlalar, Yeşilköy ve Kuzuculu) bu alanda eğitim almış personelimiz ile 72 öğrencimiz eğitim görüyor. İnşallah Allah kısmet ederse Altınçağ, Karakese, Çaylı ve Numuneevler Mahallelerimizde de Açem'lerimizi en yakın zamanda açmış olacağız. Amacımız minik yavrularımızın hem sosyalleşmesi hem de kültürel anlamda yetişmesini sağlamaktır.

Dörtyol Belediye Başkanlığının kurumsal yapıya bürünmesi çalışmaları kapsamında. hayata geçirdiğimiz ve projelerimizden biri olan '444 7 712 Çağrı Merkezimiz' 7 gün 24 saat boyunca vatandaşlarımızın hizmetinde olup, istek, şikâyet ve önerilerini profesyonel bir ekiple çözüme kavuşturuyor. Gün içerisinde 100-150 çağrının düştüğü çağrı merkezimiz vatandaşlarımızdan büyük takdir topladı.

Dörtyol Belediyesi olarak ilçemizde bulunan tüm basın mensubu arkadaşlarımızla ilişkilerimizi en üst seviye çıkardık, Belediyemizin Basın Yayın birimi ile birlikte tüm basın çalışanlarımız koordineli bir şekilde çalışmaktadır. Dörtyol adına sorumluluk duyan ve yaptığımız hizmetleri vatandaşlarımıza aktarma konusunda bize sayfalarını açan tüm basın mensubu arkadaşlarıma buradan bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.

Dörtyol Belediyesi Halkla İlişkiler ve Basın Yayın Birimimiz Dörtyol'da bir ilki gerçekleştirerek web sitesi ve sosyal medya üzerinden günlük nöbetçi eczaneleri ve ilçemizde vefat eden vatandaşlarımızın ilanını sizlerle paylaşıyor. Bu bağlamda Hatay Büyükşehir Belediyesine ve Adana Büyükşehir Belediyesine ilham kaynağı olduk. Web sitemizi yeniledik ve sosyal medyada daha aktif hale geldik

Dörtyol'da bir çok kimsenin adını dahi bilmedi fakat büyük Allah dostu olan ve Dörtyol dışından ziyaretçi akınına uğrayan Karabıyık Dede Türbesini restorasyon ederek ibadet merkezi haline getirdik. Yerini bilmeyen vatandaşlarımız için yol güzergâhlarına yön tabelaları koyduk. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Ekonomi Bakanı Sunat Atun, Karabıyık Dede Türbesini duyup Dörtyolumuzu ziyaret etmiştir.

Göreve geldiğimizde yapımı halen devam eden Yeşilköy Kara Hasan Paşa Sosyal Tesislerini kısa sürede tamamlayıp hizmete açtık. 1000 kişilik kapalı düğün salonu ve 600 kişilik yazlık bahçesi olan tesisimizde vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Yakın zaman içerisinde tesisimizde yapılması planlanan yüzme havuzu ve diğer projelerimize en yakın zamanda başlayacağız.

Türk Dünyasının Başbuğ'u Merhum Alparslan Türkeş'in isminin bulunduğu Alparslan Türkeş Parkı'nı adına yakışır hale getirerek yenileme çalışmalarımızı tamamladık, Parkımız ile vatandaşlarımız daha mutlu ve daha yeşil bir alanda vakit geçirilebilir hale getirdik.

Ege Üniversitesinde okurken PKK'lı bir grup öğrencinin haince saldırısına uğrayarak Şehit olan Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun adını verdiğimiz parkımızı Şahadetinin yıl dönümü olan 20 Şubat'ta açılışını gerçekleştirdik Parkımız Niğdeliler Mahallesi olarak tabir ettiğimiz yerdedir. Parkımız içerisinde voleybol sahası, çocuk oyun grupları, oturma alanları ve yürüyüş alanları ile şehidimizin adıyla yaşayacak bir park oluşturduk.

30 Mart 2014 Mahalli İdareler ve Yerel Seçimleri öncesinde esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın en çok dert yandığı "Gayri Ahlaki İşletmeler" artık tarih oldu, Söz verdik ve Kapattık. Son 1-2 yer ile alakalı da çalışmalarımızda devam ediyor.

Okullar Bizim Projemiz kapsamında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Okullarımızı sahipleniyoruz ve sorumluluk ortaya koyuyoruz. Tüm okullarımızın bahçelerine kilit parke döşeme, çevre düzenlemesi ve okullarımızın fiziki bakımlarını üstleniyor ve elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Okullarımızın kültürel ve sosyal faaliyetlerine katkıda bulunuyoruz. Okullarımıza Çanakkale Gezileri düzenliyoruz. Öğretmen ve öğrencilerimize daha iyi bir eğitim alanı oluşturmak adına çalışmalarımız devam edecektir.

Sınav zamanları öğrencilerimizin mağdur olmamaları adına İl'de yapılan sınavlara ücretsiz servis düzenliyoruz.

Dörtyol Belediye Başkanlığı olarak hasta ve yatalak durumda olan vatandaşlarımızın nakil işlemlerini Belediyemizin Hasta Nakil Aracı ile gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın hayır dualarını alıyoruz.

Bölücü Terör Örgütü PKK tarafından Diyarbakır'ın Sur İlçesinde düzenlediği saldırılara karşı dimdik ayakta duran ve mücadele eden Polis Özel Hareketlerimize ve Jandarma Özel Hareketlerimize destek olma noktasında 15 ton narenciye gönderdik, Bu çalışmamız ile hem ulusal basında gündeme geldik hem de görev yapan polis ve askerlerimizden yüzlerce tebrik telefonu aldık.

YAPACAKLARIMIZ

Mevcut hizmet binamızın yeterli olmaması nedeniyle yeni belediye binamızın projelendirme çalışmaları tamamladık. Yakın tarihte temel atmayı planlıyoruz.

İmar uygulamaları yaparak Ocaklı, Çaylı ve Özerli Mahallerinde Dörtyol'un gelecekteki görüntüsünü inşa ediyoruz. Bu kapsamda uygulamalar üstünde titizlikle duruyor yeni yaşam alanları oluşturma, şehrimizi büyütme ve geliştirme kararlığını sürdürüyoruz.

Seçim vaatlerimizden biri olan 'ŞEHRİ MEYDAN' projemizi yakın tarihte eski hükümet konağının yıkımı ve düzenlenmesiyle hayata geçireceğiz.

Dörtyol'un yıllardır lokal çözümlerle büyük sorun haline gelen 'ULAŞIM' sorununu göreve geldiğimiz günden itibaren yakından ilgilenerek bu noktada sorun olmaktan çıkartıyoruz. Hatay Büyükşehir Belediyesi, Karayolları ve Dörtyol Belediyesi olarak bu noktada karşılıklı istişare ve projelendirme çalışmalarımızla büyük yol kat ettik.

Şehir Merkezinde bulunan ÇAYLI CADDESİ Ulaşım sorunların en başında geliyor. Burada çalışmalarımız neticesinde Şehir Plancımız ve proje ekibimiz ile projelendirme çalışmalarımızı bitirdik. Yakın zamanda kazmayı vuracağız.

30 Yıllık Özerli yolu sorunu girişimlerimiz neticesinde çözüme kavuştu, alt yapı ve üst yapı sorunlarının çalışmaları bitiminde yolu genişleteceğiz.

Dörtyol-Ocaklı-Altınçağ ve Kuzuculu istikameti Yenidünyalık mevkiinde yol genişletme çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışma ile sürücüler ve yayalar bu noktada daha güvenli yolculuk edecektir. Ayrıca bu yol Karayollarına ait olmasına rağmen sorumluluğumuzu ortaya koyduk ve sahipledik. Yakın zamanda da asfaltlama yapacağız.

Dörtyol'un yıllardır en büyük sorunlarından biri olan yol sorununu bitirmekte kararlıyız ve bozuk, asfaltsız yollar ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor.

Dörtyolumuzun imkânlar içerisinde imkânsızlık çektiği bir diğer konu ise Plaj ve Sahil Bandı konusu. Göreve gelmeden önce açıkladığımız projelerimizden biri olan Sahil Bandı 'Mavi Dörtyolum' projemizi hayata geçirdik. Artık denize girmek için Burnaz'a veya Arsuz'a gitmeye gerek kalmadı. 150 adet şezlong ve şemsiye koyarak artık vatandaşlarımız Dörttaş sahilimizde rahatça dinlenip güneşlenebiliyor. Aynı süre içerisinde bozuk olan sahil bandı yolumuza sıcak asfalt dökümü gerçekleştirdik. Bu yaz sezonu girmeden tekrardan lokal çalışmalarımız ile Sahil Bandımız daha da güzelleşecek.

"Ahde Vefasızlık İmansızlıktır." düsturu içerisinde şehit olan hemşerilerimizin adını yaşatmak ve onlara olan vefa borcumuzu ödemek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz, Vatan savunmasında PKK'lılarla girdiği çatışma sonucu şehit olarak peygamberimize komşu olan Uzman Çavuş Murat Öztürk kardeşimizin adını yaşatmak adına ismini, Özerli'de yapımında sona gelinen Spor ve Dinlenme Tesisimize veriyoruz. Tesisimiz içerisinde futbol, voleybol, basketbol sahaları, yazlık düğün salonu, dinlenme tesisi ve kafeterya bulunuyor. Tesisimizide inşallah önümüzdeki günlerde açacağız.

Dilek ve Temenni Bölümü

Maalesef Dörtyol'umuzun çözülemeyen ve halkımızın ciddi sorunlar yaşadığı enerji ve sosyal ekonomik yatırımların daha üst seviyede Ankara'da sahiplenilmesi noktasında bölge milletvekillerimize çağrıda bulunuyorum ve sizlerin huzurunda tekrardan gündeme getirmek istiyorum.

Dörtyol hepimizin. Hangi partili olursa olsun ayrım yapmadan 130 bin hemşerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Dörtyol adına tüm kurum ve kuruluşlarımızla ortak hareket etmek istiyoruz. Dörtyol için hesapsız, kitapsız kim hizmet etmek istiyorsa Dörtyol Belediyesi o hizmete her türlü destek verecektir.

Bizleri kırmayarak buraya geldiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Bizi İzlemeye Devam Edin.” Toplantı sonrası Başkan Yaşar Toksoy tüm meclis üyelerine Plaket ve çiçek takdim etti.




<< Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

İGC Başkanı Diyap Atar'dan Hatay Cumhuriyet Başsavcısına hayırlı olsun ziyareti

İGC Başkanı Diyap Atar'dan Hatay Cumhuriyet Başsavcısına hayırlı olsun ziyareti İGC Başkanı Diyap Atar'dan Hatay Cumhuriyet Başsavcısına hayırlı olsun ziyareti

HBB BAŞKAN ADAY ADAYI BİROL ERTEM İGC'Yİ ZİYARET ETTİ

HBB BAŞKAN ADAY ADAYI BİROL ERTEM İGC'Yİ ZİYARET ETTİ HBB BAŞKAN ADAY ADAYI BİROL ERTEM İGC'Yİ ZİYARET ETTİ CHP'nin Hatay Büyükşehir Aday adaylarının her birisi...

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

haberlerx Untitled Document

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

ATAV Gazetesi Sahibi ve Kurucusu : Mustafa Atav Yönetim Yeri : ATAV GAZETE ve MATBAACILIK Gürsel Mah. 536. Sok. No:7/A - İSKENDERUN
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi