İskenderun ATAV Gazetesi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

HABER ARA


Gelişmiş Arama

VİDEO ARA


AK Parti Arsuz ilçe yönetiminde nasıl bir yenilenme olacak?07 Ağustos 2017
haberlerx
Untitled Document
İSKENDERUN BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI << Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>

Tarih Haber Giriş: 01 Haziran 2016, 22:56
Tarih Son Güncelleme: 01 Haziran 2016, 22:56
Editör MUSTAFA ATAV

İSKENDERUN BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

İSKENDERUN BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in başkanlığında belediye meclis salonun da toplandı.

Düzenlenen toplantı öncesinde bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yaklaşan Ramazan’ın ülkemize, miletimize hayırlar getirmesini dileyerek vatan savunmasında şehit olan güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet ailelerine sabır ve başsağlığı diledi.

İskenderun halkına hizmet vermek için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Başkan Seyfi Dingil, ”Sorunlar ancak ortak akıl ile çözülür. Bu doğrultuda kentteki muhtarlara, işadamlarına, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine, kanaat önderlerine bir mektup gönderdik. Bu mektupta İskenderun’u 2023’e hazırlamak için görüş ve önerileri istedik.” dedi.

ELEKTRİK TELLERİ YER ALTINA ALINIYOR

Elektrik tellerinin İskenderun’a yer altına alındığını ifade eden Başkan Seyfi Dingil,” Bununla ilgili çalışmalar sürüyor. Çalışmalar için ilgili firma kazı çalışmaları yapıyor. Bu çalışmalar bittiğinde İskenderun’da artık elektrik kesintisi olmayacak. Hükümetimizden Allah razı olsun.” diye konuştu.

RAMAZAN’DA İSKELEDE YEMEK VERİLECEK

Her sene olduğu gibi bu senede Ramazan’da iskelede 1000 kişilik yemek verileceğini ifade eden Başkan Seyfi Dingil, ”Burada isteyen vatandaşlarımız gelip iftarlarını açabilirler. Ramazan ayı kardeşlik birlik ve beraberlik ayı. Bizlerde aynı sofrada vatandaşlarımızla bir araya gelip iftarlarımızı açacağız. Bu konuda ilgili komisyon çalışma yapacak“ şeklinde konuştu.

BALIKÇI ESNAFI MAĞDUR EDİLMEYECEK

Yeni yapılan otoparkın alt kısmında bulunan dükkânları, balıkçı esnafına tahsis edeceklerini ifade eden Başkan Seyfi Dingil, ”Şimdiki balıkçı barınağının yeri uzakta. İnsanlarımız oraya gitmekte zorlanıyor. Burada daha modern daha temiz daha hijyenik bir ortamda hizmet vereceklerine inanıyorum.” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından gündem maddeleri görüşüldü.

Gündemin, 1.maddesi olan Belediyenin mülkiyetinde bulunan 16 adet ticari işletmelerin faydalanma ve kullanma hakkının %100’lük hissesi Belediyeye ait İskenderun İmar İnşaat Ticaret ve Sanayi Ltd.Şti.’ye devredilmesi için, Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e yetki verilmesi ile ilgili destek hizmetleri Müdürlüğü teklifi, oy çokluğu ile red edildi.

Gündemin, 2.maddesi olan Tenis kortu fiyat tarifesinin düşürülmesi ile ilgili sözlü önerge oy birliği ile Plan bütçe komisyonuna sevk edildi.



<< Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

İGC’den Başkan Dönmez’e ziyaret

İGC’den Başkan Dönmez’e ziyaret İGC’den Başkan Dönmez’e ziyaret

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, Kaymakam Murat Sefa Demiryürek'e nezaket ziyaretinde bulundu

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, Kaymakam Murat Sefa Demiryürek'e nezaket ziyaretinde bulundu İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, Kaymakam Murat Sefa Demiryürek'e nezaket ziyaretinde bulundu

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

haberlerx Untitled Document

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

ATAV Gazetesi Sahibi ve Kurucusu : Mustafa Atav Yönetim Yeri : ATAV GAZETE ve MATBAACILIK Gürsel Mah. 536. Sok. No:7/A - İSKENDERUN
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi