İskenderun ATAV Gazetesi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

HABER ARA


Gelişmiş Arama

VİDEO ARA


AK Parti Arsuz ilçe yönetiminde nasıl bir yenilenme olacak?07 Ağustos 2017
haberlerx
Untitled Document
İSKENDERUN YENİ YAŞAM MERKEZİ İLE 17 HAZİRAN'DA SİZLERLE BULUŞUYOR... << Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>

Tarih Haber Giriş: 11 Haziran 2016, 20:02
Tarih Son Güncelleme: 11 Haziran 2016, 20:02
Editör MUSTAFA ATAV

İSKENDERUN YENİ YAŞAM MERKEZİ İLE 17 HAZİRAN'DA SİZLERLE BULUŞUYOR...

İskenderun’a yeni bir konaklama, konferans, alışveriş ve yaşam tarzı getirecek olan "Park Forbes”, birçok ilki içinde barındıracak...

Türkiye’nin ve Dünyanın en tanınmış ve beğenilen markalarını misafirleriyle buluşturmaya hazırlanan “Park Forbes”, keyifli konaklama ve alışveriş deneyimi, zengin sosyal yaşam seçenekleri, otoparkı, ulaşım kolaylığı ile İskenderun’da açılıyor.

İskenderun’a ilk kez gelecek olan giyim ve restoran markaları, fitness ve Spacenter’ı, sinema salonları, eğlence alanları ile İskenderun’un yeni yaşam merkezi olmayı hedefleyen Park Forbes’in en büyük farkı bir Turizm Kompleksi içinde yer almasıdır.

İskenderun’un merkezinde sahil yolu üzerinde yer alan Park Forbes, açılacak olduğu günden itibaren konaklama, konferans, alışveriş, eğlence, aktivite, kültür-sanat, yeme içme kompleksleri ile ziyaretçilerine farkını hissettirecek…

Park Forbes, yılın her döneminde sosyal yaşama keyif katacak; alışveriş hizmetleri, aktivite alanları ve etkinlikleri ile birçok farklı hizmet yer alacak.

Tüm markaların “ExclusiveConsept” mimari anlayışı ile açacakları mağazalar, özel dekorasyonlu iç ve dış alanları, geniş galerileri, rahat ve güvenli alışveriş, dinlenme alanları ile uzun ve keyifli saatler yaşatmak amacıyla özel olarak tasarlandı.

Murat Turistik Tesis Yatırımları Otelcilik A.Ş. firması tarafından 125 Milyon dolar yatırımla, İskenderun bölgesinde hayata geçirilen, JLL Türkiye tarafından kiralama ve yönetimi yapılan Park Forbes, 17 Haziran günü ziyaretçilerini ağırlamaya başlıyor.

İskenderun kent merkezindeki, yeni ve modern konaklama, konferans, alışveriş ve yaşam merkezi olan Park Forbes, yaklaşık 185 odalı Hilton Doubletree , 108 seçkin mağazası, 7 kiosk noktası, 24 restoran & kafeleri ile bölgenin yeni yaşam olanı olmayı hedefliyor.

Park Forbes’da; H&M, Vakkorama, Vakko Butik, Beymen Club, Arc Trend gibi dünyaca ünlü giyim markaları ise İskenderunlular ile ilk kez bir araya gelecekler. Hayal Kahvesi, Starbucks, BigChef’s, TedBakery, Carl’sJr, Fırın İstanbul, Simit Sarayı gibi restoran ve kafeler de lezzetlerini ilk kez Park Forbes’da İskenderunluların beğenisine sunacak.

İskenderun’un eğlence hayatı ve alışveriş anlayışına yeni bir soluk getiren Park Forbes’da, 7 salonlu, 585 koltuk kapasiteli, tam donanımlı Cinemaximum, beldenin en yeni sinema salonlarını,sinema severlerle buluşturacak.

Çocuklar ve gençler için alternatif eğlence alanı olan Playland ise 2.000 metrekarelik bir alanda, birbirinden renkli ve eğlenceli oyun üniteleri ile ön plana çıkacak.

Sağlık ile sosyal yaşamı birleştiren Park Forbes’da ayrıca 2.500 metrekarelik bir alanda en iyi fitness ve spa hizmeti de sunulacak.

Zengin karma markası, sinema salonları, eğlence merkezleri ve aktivite alanları ile İskenderun’un en yeni yaşam merkezi Park Forbes, kolay ulaşılabilir lokasyonu, açık ve kapalı otoparkı ile önemli ölçüde ziyaretçi ağırlamaya hazırlanıyor.

Kısa bir sürede 5 yıldızlı Hilton Doubletree otel konaklama hizmeti ile yatırım tamamlanmış olacaktır. İskenderun yıllardır eksikliğini duyduğu ve beklediği 5 yıldızlı yaşam biçimine kavuşmuş olacaktır.



<< Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

İGC’den Başkan Dönmez’e ziyaret

İGC’den Başkan Dönmez’e ziyaret İGC’den Başkan Dönmez’e ziyaret

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, Kaymakam Murat Sefa Demiryürek'e nezaket ziyaretinde bulundu

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, Kaymakam Murat Sefa Demiryürek'e nezaket ziyaretinde bulundu İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, Kaymakam Murat Sefa Demiryürek'e nezaket ziyaretinde bulundu

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

haberlerx Untitled Document

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

ATAV Gazetesi Sahibi ve Kurucusu : Mustafa Atav Yönetim Yeri : ATAV GAZETE ve MATBAACILIK Gürsel Mah. 536. Sok. No:7/A - İSKENDERUN
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi