İskenderun ATAV Gazetesi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

HABER ARA


Gelişmiş Arama

VİDEO ARA


AK Parti Arsuz ilçe yönetiminde nasıl bir yenilenme olacak?07 Ağustos 2017
haberlerx
Untitled Document
ALTIN ATEŞ KİMYA A.Ş.TÜRKİYE  İLK 500’DE << Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>

Tarih Haber Giriş: 13 Temmuz 2016, 23:46
Tarih Son Güncelleme: 13 Temmuz 2016, 23:46
Editör MUSTAFA ATAV

ALTIN ATEŞ KİMYA A.Ş.TÜRKİYE İLK 500’DE

ALTIN ATEŞ KİMYA A.Ş.TÜRKİYE İLK 500’DE

Bu yıl dokuzuncusu gerçekleştirilen 2015 yılı Fortune 500 Türkiye’nin en büyük şirketleri araştırmasında Akdeniz İhracatçılar Birliği Başkanı Uğur Ateş’in sahibi olduğu Altın Ateş Kimya Türkiye 308. sı oldu. Ateş elde edilen başarının onur verici olduğunu söyledi. Geçen yıl aynı araştırmada 457.sırada bulunan şirketin 149 sıra birden atlayarak 308.sırada yer alması önemli bir başarı olarak nitelendi.

Finansal kurumlar ve holding şirketleri dışındaki tüm sektörleri kapsayan Fortune 500 Türkiye açıklandı. Bu yıl ilk beş yüzdeki şirketler sıralamasında toplam ihracatını arttırmakta ve cirosunu yükseltme başarısında üst sıralara taşıma noktasında önemli adımlar atan Altın Ateş Kimya A.Ş dikkatleri üzerine çekti.

Listedeki şirketler arasında diğer konulardaki sıralamalarda ise Altın Ateş Kimya A.Ş. Türkiye’de satışlarını en çok arttıran 25.,en fazla ihracaat yapan 260., toptan ve dış ticaret sektöründe ise 4.şirket oldu.

EKONOMİYİ KALKINDIRIYORUZ

Aynı zamanda Akdeniz İhracatçılar Birliği (AKİB) başkanı olan Altın Ateş Kimya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Ateş Fortune dergisinin yaptığı Türkiye ilk beş yüz sıralamasında iyi yerlerde bulunmaktan son derece memnun olduğunu belirtti.

Ateş, elde edilen başarının onur verici olduğunu, bundan böyle sorumluluklarının daha da arttığını ve bu sıralamadan dolayı 2016 yılında daha çok çalışarak istihdamın arttırılması ve daha çok vergi verilmesi hususunda gayret göstereceklerini belirtmiştir.

Ateş, listede bulunan şirketlerin net satışlarının 2015 yılında bir önceki yıla göre %7.48 oranında artarak 851 milyar TL.’ye çıktığını, esas faaliyet karlarının %42.26 oranında artarak toplam 54.6 milyar TL olduğunu ifade etti. Şirketlerin finansman giderlerindeki artışın ise %68.26 olarak gerçekleştiğini belirten Uğur Ateş, “Haziran ayı içinde merkezi Ankara da bulunan Türkiye Gübre İhracaatçıları Derneği Genel Kurulu’nda üyelerin teveccühü ile Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçildim. Ülke ekonomisine katkı sağlamaya yılmadan devam edeceğiz. Müreffeh bir ülkede yaşamak için bu tip şirketlerin çoğalması şart.” dedi.


<< Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

EKONOMİ

Kadın Kooperatifler İstişare Toplantısı İTSO’da Yapıldı

Kadın Kooperatifler İstişare Toplantısı İTSO’da Yapıldı ‘Kadın Kooperatif Temsilcileri Projelerini Anlattılar

İsdemir, 53 yıldır Türkiye ve dünya için üretiyor

İsdemir, 53 yıldır Türkiye ve dünya için üretiyor İsdemir, 53 yıldır Türkiye ve dünya için üretiyor

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

haberlerx Untitled Document

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

ATAV Gazetesi Sahibi ve Kurucusu : Mustafa Atav Yönetim Yeri : ATAV GAZETE ve MATBAACILIK Gürsel Mah. 536. Sok. No:7/A - İSKENDERUN
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi