İskenderun ATAV Gazetesi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

HABER ARA


Gelişmiş Arama

VİDEO ARA


AK Parti Arsuz ilçe yönetiminde nasıl bir yenilenme olacak?07 Ağustos 2017
haberlerx
Untitled Document
YENİ HAL PROJESİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI << Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>

Tarih Haber Giriş: 22 Ekim 2018, 18:10
Tarih Son Güncelleme: 22 Ekim 2018, 18:10
Editör MUSTAFA ATAV

YENİ HAL PROJESİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

YENİ HAL PROJESİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI


Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay’ın Belen ilçesi Şenbük Mahallesi’nde projelendirilen Hatay Büyükşehir Belediyesi Sebze ve Meyve Hal Kompleksi Projesini Antakya hal esnafı ile inceleyerek, fikir alışverişlerinde bulundu.

22 Ekim Pazartesi günü HBB Encümen Salonu’nda gerçekleştirilen proje sunumuna Başkan Savaş’ın yanı sıra, HBB Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Maden, HBB Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Kilisli, HBB Emlak ve İstimlak Daire Başkanı Hülya Budak, Antakya Komisyoncular ve Kabzımallar Dernek Başkanı Mustafa Bal, Antakya Yaş Sebze ve Meyve Hali’ne bağlı komisyoncular ve hal esnafları katılım gösterdi.

HBB personelleri tarafından hazırlanan ve gerçekleştirilen proje sunumunda, yeni hal kompleksinin 173 dönümlük arazi üzerine kurulacağı, içerisinde 2 adet soğuk hava deposu, tasnifleme ve ambalajlama tesisi, 433 araç kapasiteli açık otopark, 600 kişilik camii, 250 kişilik konferans salonu, lokanta, kafeterya ve market gibi esnafın her türlü ihtiyacının karşılanacağı bir bina olacağı katılımcılara aktarıldı.

“AMACIMIZ ESNAFIN HUZURUNU SAĞLAMAK”

Gerçekleştirilen proje sunumunun ardından en kısa zamanda yapımına başlanılması planlanan yeni hal projesi ile bölge esnafının hakkının korunacağının ve hiçbir şekilde mağdur edilmeyeceğinin altını çizen Başkan Savaş, “ Sizlere söz verdiğimiz gibi hal projemizin proje aşamasını bitirdik. Bundan sonra ihaleye çıkacağız ve en kısa zamanda da temelini atacağız. Siz nasıl istiyorsanız projemizi o yönde şekillendireceğiz.Amacımız esnafımıza hizmet etmek ve onların huzurunu sağlamak” açıklamasında bulundu.

Ayrıca, yenilenebilir güneş enerjisi panelleri ile hal elektriğinin de karşılanması hususunda çalışmalar başlattıklarını belirten Başkan Savaş, esnafın daha güvenli ve daha huzurlu bir ortamda mesleğini icra edebilmesi için yenilikçi çalışmalara devam edileceğini ifade etti.

Sohbet havasında gerçekleştirilen sunumun ardından Antakya Yaş Sebze ve Meyve Hali’ne bağlı komisyoncular ve hal esnafları, projenin mimarı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkürlerini iletti.


<< Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

İGC’den Başkan Dönmez’e ziyaret

İGC’den Başkan Dönmez’e ziyaret İGC’den Başkan Dönmez’e ziyaret

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, Kaymakam Murat Sefa Demiryürek'e nezaket ziyaretinde bulundu

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, Kaymakam Murat Sefa Demiryürek'e nezaket ziyaretinde bulundu İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, Kaymakam Murat Sefa Demiryürek'e nezaket ziyaretinde bulundu

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

haberlerx Untitled Document

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

ATAV Gazetesi Sahibi ve Kurucusu : Mustafa Atav Yönetim Yeri : ATAV GAZETE ve MATBAACILIK Gürsel Mah. 536. Sok. No:7/A - İSKENDERUN
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi