İskenderun ATAV Gazetesi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

HABER ARA


Gelişmiş Arama

VİDEO ARA


AK Parti Arsuz ilçe yönetiminde nasıl bir yenilenme olacak?07 Ağustos 2017
haberlerx
Untitled Document
İskenderun Belediyesi'nce ihtiyaç sahibi 200 çocuğa mont dağıtıldı << Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>

Tarih Haber Giriş: 15 Ekim 2013, 14:54
Tarih Son Güncelleme: 15 Ekim 2013, 14:54
Editör MUSTAFA ATAV

İskenderun Belediyesi'nce ihtiyaç sahibi 200 çocuğa mont dağıtıldı

İskenderun Belediyesi'nce, Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi 200 çocuğa mont verildi.

Yaşları 7-17 arasında değişen çocuklara, yeni montlarını veren Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek ve eşi Dr.Ümran Civelek, çocukların ve ailelerinin bayramlarını kutladı.

Belediye Yemek Salonu'nda düzenlenen kıyafet dağıtımında konuşan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, "Kurban bayramınızı gönülden kutluyorum. Hepiniz hoş geldiniz. Benim de çocuklarım var ama şu an hiçbiri yanımda değil, çalışıyorlar. Çocuklarımın özlemini sizler gideriyorsunuz çocuklar. Sizler de benim çocuklarımsınız. İyi ki varsınız. İçinizde çoğunuz öğrenci. Okullar yeni başladı. Okumak, öğrenmek güzeldir çocuklar. Aranızda üniversiteye giden çocuklar da var. Sizler de yarın üniversite öğrencisi olacaksınız. Biz de her zaman sizlerin destekçisi olacağız. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Yarın içinizden belediye başkanı, milletvekili, doktor, avukat , mühendisler çıkacaktır. Bizim görevimiz sizlerin çok iyi bir eğitim alarak başarılı olabilmeniz için size her konuda destek olmaktır. Derneğimiz de, sosyal marketimiz de, belediyemizin bütün sosyal çalışmalarıyla ve hizmetleriyle çocuklarımıza destek olmaya çalışıyoruz. Hoşgeldiniz. Her zaman sizin hizmetindeyim" dedi.

Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek'in, "çocuklar içinizde şiir okumak veya şarkı söylemek isteyen var mı?" sorusu üzerine, çocuklar şiir okudu, şarkı söyledi. Çocuklar, andımızı ve İstiklal Marşımızı da okudu.

Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, "Bunlar Atatürk'ün çocukları. Hepimiz öyleyiz" diye konuştu.

Kıyafet dağıtımına katılan, üniversitede okuyan dernek bünyesindeki öğrencileri de kutlayan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, başarılar diledi.

İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği adına, minik bir öğrenci Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek'e çiçek verdi.

Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek ve eşi Dr.Ümran Civelek'e desteği nedeniyle teşekkür eden İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Zeynep Çakmaklı, "Size ne kadar teşekkür etsek azdır. Her zaman bizi desteklediniz, hep yanımızda oldunuz. Çocuklarımız size teşekkür etmek istediler" dedi.

Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde olmanın önemine değinen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, "Önemli olan, elele, birlikte ülkemize hizmet etmek ve yarınlarımız olan çocuklarımızı desteklemek. Çocuklarımızı destekleyeceğiz" diye konuştu.

İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Zeynep Çakmaklı, çocuklara ve kadınlara yapmış olduğu katkılardan dolayı yönetim kurulu adına Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek'e teşekkür plaketi verdi.

Plaketin çok anlamlı olduğunu belirterek, teşekkür eden Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, çocuklarımızın geleceğimiz ve yarınlarımız olduğunu belirterek, toplumun yarısını oluşturan kadınların çalışması, okuması, sosyal hayatta yer almasıyla ancak bir toplumun yükselebileceğini ifade etti.

Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek ve eşi Dr.Ümran Civelek, çocukların montlarını giydirdi.

Öğrencilere bayramlık kıyafet dağıtımına, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Esma Ger, İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği yönetimi, İskenderun Belediyesi Kadın Gönüllüleri Sosyal Marketi'nde gönüllü çalışan kadınlar da katıldı.

Sosyal Market'ten 94, korunmaya muhtaç çocuklara yardım derneği bünyesinden 106 çocuk olmak üzere toplam 200 çocuğa yeni mont verildi.

İskenderun Belediyesi Kadın Gönüllüleri Sosyal Marketi gönüllü çalışanları adına Seher Uyar, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek ve eşi Dr.Ümran Civelek'e teşekkür etti.


<< Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

İGC’den Başkan Dönmez’e ziyaret

İGC’den Başkan Dönmez’e ziyaret İGC’den Başkan Dönmez’e ziyaret

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, Kaymakam Murat Sefa Demiryürek'e nezaket ziyaretinde bulundu

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, Kaymakam Murat Sefa Demiryürek'e nezaket ziyaretinde bulundu İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, Kaymakam Murat Sefa Demiryürek'e nezaket ziyaretinde bulundu

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

haberlerx Untitled Document

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

ATAV Gazetesi Sahibi ve Kurucusu : Mustafa Atav Yönetim Yeri : ATAV GAZETE ve MATBAACILIK Gürsel Mah. 536. Sok. No:7/A - İSKENDERUN
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi