İskenderun ATAV Gazetesi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

HABER ARA


Gelişmiş Arama

VİDEO ARA


AK Parti Arsuz ilçe yönetiminde nasıl bir yenilenme olacak?07 Ağustos 2017
haberlerx
Untitled Document
İskenderun Belediyesi eski Nikah Salonu, Sanat Galerisi'ne dönüştürüldü. << Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>

Tarih Haber Giriş: 27 Ekim 2013, 01:33
Tarih Son Güncelleme: 27 Ekim 2013, 01:33
Editör MUSTAFA ATAV

İskenderun Belediyesi eski Nikah Salonu, Sanat Galerisi'ne dönüştürüldü.

İskenderun Belediyesi'nce sahilde yapılan Nikah Salonu'nun hizmete girmesiyle, eski Nikah Salonu da Sanat Galerisi'ne dönüştürüldü.

İskenderun Belediyesi Sanat Galerisi'nde, Karma Fotoğraf Sergisi açıldı.

İskenderun Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (İSKFAD) tarafından düzenlenen Karma Fotoğraf Sergisi, 26 Ekim 2013 Cumartesi günü saat 14.00'da açıldı. Sergi, 26 Ekim-3 Kasım 2013 tarihleri arasında gezilebilecek.

İskenderun Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (İSKFAD) tarafından düzenlenen Karma Fotoğraf Sergisi'nin açılışına, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek ve eşi Dr.Ümran Civelek, Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu yöneticisi ve Başbakanlık Başmüfettişi Bülent Tarhan, dernek yöneticileri ve sanatseverler katıldı.

Serginin açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, etkinliğin önemine değindi.

Spora ve sanata önem vermek gerektiğini belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, "Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu işbirliğiyle Kış Biatlonu Türkiye Kupası düzenledik. Şu an Federasyon yöneticimiz de aramızda. Spora ve sanata çok önem vermemiz gerek. İnsanı diğer canlılardan ayıran en önemli şey sanat ve spordur. Sanat insanı ruhen doyurur. Burası eski nikah salonuydu, yeni nikah salonu yaptık, oraya naklettik. burada sanatı devam ettiriyoruz. Fotoğrafçılık çok önemli,. Herkesin elinde fotoğraf makinesi var. Önemli olan onu kullanmasını bilmektir. Fotoğrafta ayrıntıyı yakalamak önemlidir. Beklersin o anı yakalar çekersin o tarih olur. Yaptığınız çalışma ve etkinlik önemli. Size başarılar dilerim" dedi.

Dernekle ilgili bilgi veren İskenderun Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (İSKFAD) Başkanı Melodi Çiftçi, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek'e ve emeği geçenlere teşekkür etti. Açılış töreninin ardından, sergideki fotoğraflar incelendi.

İskenderun Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (İSKFAD) tarafından düzenlenen Karma Fotoğraf Sergisinde 30 ayrı fotoğrafçının 57 eseri sergileniyor. Sergi, 3 Kasım 2013 tarihine kadar gezilebilecek.

Derneğin İskenderun'da sanat , eğitim ve bilim yönlerinden fotoğrafın gelişimini ve yaygınlaşmasını sağlamak amacıyla kurulduğu belirtilirken, düzenlenen serginin ilk karma sergi olma özelliğini taşıdığı ifade edildi. Derneğin İskenderun'da yaşayan fotoğraf severler arasında yakınlaşma ve dayanışma oluşturmak amacıyla faaliyet göstereceği, aynı zamanda bölgeyi fotoğraf aracılığıyla tanıtmak için çalışmalar yapacağı belirtildi.


<< Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

KÜLTÜR - SANAT

EXPO’DA KÜLTÜRLER BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

EXPO’DA KÜLTÜRLER BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR EXPO’DA KÜLTÜRLER BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

HATAY’I KEŞFETMEK İÇİN GELDİLER

HATAY’I KEŞFETMEK İÇİN GELDİLER HATAY’I GASTRONOMİ FUARI İLE KEŞFEDECEK KONUKLAR İLİMİZE GELDİ

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

haberlerx Untitled Document

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

ATAV Gazetesi Sahibi ve Kurucusu : Mustafa Atav Yönetim Yeri : ATAV GAZETE ve MATBAACILIK Gürsel Mah. 536. Sok. No:7/A - İSKENDERUN
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi