CHP Hatay Milletvekili aday adayı Yılmaz Şahutoğlu: "Tek Hedefimiz; CHP'yi İktidara Taşımak!"


Açıklama: Belen'de partililerle bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili aday adayı Yılmaz Şahutoğlu temel hedeflerinin uğruna mücadele verdikleri hareketin başarıya ulaşması ile güç kazanmasına karınca kararınca çalışmak olduğunu söyledi.
Kategori: SİYASET
Eklenme Tarihi: 05 Kasım 2014
Geçerli Tarih: 28 Mart 2024, 18:14
Site: İskenderun ATAV Gazetesi
URL: http://www.atavgazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=245


Belen İlçe Teşkilatında yoğun partili topluluğunun ilgi gösterdiği ziyarette konuşan İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, "Bizleri unutmayan ve her zaman yanımızda olan Yılmaz Şahutoğlu'na çok teşekkür ediyoruz. Şu anda milletvekili aday adaylığında çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyoruz" dedi.

Belen İlçe teşkilatı olarak ön seçimden yana olduklarını, genel merkezden bu yönde taleplerinin olacağını ifade eden Yüksel "Parti tabanının vereceği karar doğrultusunda kim çıkarsa çıksın sonuna kadar destek vereceğiz. Cumhuriyet Halk Partisinin iktidar olmasını sağlayaçağız. Belen'de Cumhuriyet Halk Partili olmak yürek ister, biz bu inançla çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

Milletvekili aday adayı Yılmaz Şahutoğlu Cumhuriyet Halk Partisinin 2015 seçimlerine ciddi bir iddiayla hazırlandığını belirterek "Ciddi hazırlanan aday adaylarından bir tanesi de benim. Kendimi bu davaya kendisini adamış bir kardeşiniz olarak algılanmasını istiyorum. Beni daha önceki seçimlerden tanıyorsunuz. Bu arenaya girerken kesinlikle şahsi istikbal kaygısı ve menfaat hedefiyle çıkan bir insan olmadığımı biliyor olmanız lazım" dedi.

Bir önceki seçimde son sıra adayı olduğunu hatırlatan CHP'li Şahutoğlu "Kesinlikle milletvekili kazanabilecek konumda değildik. Hatay, Cumhuriyet Halk Partisi adına bir fazla milletvekili çıkartabilmek için, var gücümüzle milletvekili adayı arkadaşlarımızla gece gündüz Hatay'ı karış karış dolaşarak siyasi mücadelemizi yaptık. Cumhuriyet Halk Partisinin neferiyiz, partimiz adına mücadele vermek hepimiz için onurdur, şereftir. Çünkü bizim yapıdaki insanların temel kaygısı şudur; ?bizim bir yerlere gelmemiz değil, bizim fikirlerimizin, davamızın iktidara taşınması noktasında mücadele etmek. Hepimizin yüreğinde, gönlünde bir özümsenmesi gereken temel yaklaşım, temel fikir bu olmalıdır.' Yılmaz Şahutoğlu milletvekili olmuş, partisi güçsüz kalmış, hiçbir anlam ifade etmez" diye konuştu.

BİZ DAVA ADAMIYIZ?

Temel hedeflerinin uğruna mücadele verdikleri hareketin başarıya ulaşması, güç kazanmasına karınca kararınca çalışmak olduğunu vurgulayan Şahutoğlu "Buradaki arkadaşlarımız da bu yönde mücadele ediyor. Belen'den milletvekili adaylığı ile ilgili talep olmuyor ama en çok mücadele eden ekiplerin başında da Belen örgütü geliyor. Tekdir etmek gerekiyor, bu şu manaya geliyor; ?biz dava adamıyız' diyorlar. Biz kendileriyle fikirsel, gönül anlamında örtüşüyoruz. Keşke herkes bu zihniyetle yaklaşsa, bu mantaliteyle mücadele etse bizim Hatay ve ülke genelinde alacağımız sonuçlar çok farklı olacak. Örgütlerin sahiplenmediği, sahiplenmediği hareketin sadece adaylar bazında yürütülmesi koşuluyla bir zafere ulaşması kesinlikle mümkün değil. O yüzden ben aday adaylığı sürecinde ilk önce örgütlerimizle istişare etmek gereği duyuyorum. Örgütlerin tamamını geziyoruz, onlarla fikir alışverişinde bulunuyoruz" şeklinde konuştu.