"HATAY'IMIZIN GELECEĞİ İÇİN 166 PROJE" Açıklandı


Açıklama: Hatay Büyükşehir Belediyesi hayata geçirilecek olan 166 projeyi tanıttı
Kategori: GÜNCEL
Eklenme Tarihi: 02 Şubat 2015
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 01:20
Site: İskenderun ATAV Gazetesi
URL: http://www.atavgazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=269


Hatay halkına daha kaliteli hizmet etmek ve Medeniyetler kenti Hatay'ın geleceğini daha müreffeh bir düzeye taşımak amacıyla hayata geçirilecek olan 166 proje 31 Ocak 2015 Cumartesi günü Saat 14:00'te Antakya Ottoman Place Otel'de tanıtıldı.

Gerçekleşen toplantıda "HATAY'IMIZIN GELECEĞİ İÇİN 166 PROJE" animasyon sunumlarla tanıtılırken katılımcıların proje tanıtım konuşmalarına sık sık alkış tutarak coşkuyla izledikleri ve projelerin beğeni topladığı görüldü.

Sunumlardan sonra Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş konuşmalarını yapmak üzere sahneye davet edildi. Başkan Savaş, tüm katılımcılara teşekkür ederek düzenlenen toplantı hakkında konuşma yaptıktan sonra aylardır üzerinde kapsamlı bir şekilde çalışmaları yapılan, alt yapıdan üst yapıya, ulaşımdan yol çalışmalarına, kültürel aktivelerden spor faaliyetlerine kadar hazırlamış olduğu ve bu dönem hayata geçirilecek olan 166 projeleri hakkında açıklamalarda bulundu ve seçimden bu yana geçen 10 ayı değerlendirerek şöyle konuştu; "30 mart yerel seçimlerinden sonra arkadaşlarla hiç durmadık. Devamlı mlatin5akta çalıştık. Projeler ürettik. Ürettiğimiz projeler hakkında halkımızın da görüşünü aldık. İlçe belediyeler ve muhtarlarında görüşleriyle Hatay ve ilçeleri için tam "166 dev proje" ürettik." dedi.

Başkan Savaş, sahnedeki konuşmalarını bitirdikten sonra davetli misafirlerin alkışlarına karşılık kendiside alkış tutarak aralarına girdi ve tebriklerde bulunuldu sohbetler yapıldı.

Antakya Ottoman Place Otel'de düzenlenen "HATAY'IMIZIN GELECEĞİ İÇİN 166 PROJE" İsimli Lansman toplantısına Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Chp Milletvekilleri, Mevlüt Dudu, Hasan Akgöl, Refik Eryılmaz, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkanları, Chp İlçe Başkanlıkları, Dernek Yöneticileri, Sivil Toplum örgüt Temsilcileri, Muhtarlar, ve vatandaşlar katıldı. Proje tanıtımında Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, İskenderun Ticaret Odası yönetiminden Levent Hakkı Yılmaz, Necat Özkaya, ve İskenderunlu İşadamı Bedrettin Öz'ünde aralarında bulunduğu çok sayıda protokol ve davetli bir araya geldi.



Hatay Büyükşehir Belediyesi hayata geçirilecek... paylaşan: atavgazetesi