Yusuf Coşkun : "Gayret bizden, takdir Allah'tan"


Açıklama: Petek Kafe'de Basınla kahvaltıda buluşan Yusuf Coşkun Ak Parti Hatay Milletvekili Aday Adaylığı kapsamında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Kategori: SİYASET
Eklenme Tarihi: 23 Şubat 2015
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 13:34
Site: İskenderun ATAV Gazetesi
URL: http://www.atavgazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=295


İskenderun TEDAŞ İlçe eski müdürü olan Yusuf Coşkun, Ak Parti Hatay Milletvekilliği Aday Adaylığı hakkındaki açıklamasını basın mensuplarına bu şekilde yaptı:

"Değerli basın mensupları,

Sözlerime başlamadan önce geçtiğimiz gün Mersin'de hayatını kaybeden Özgecan Aslan kızımıza Allah'tan rahmet acılı ailesine sabırlar diliyorum. Türk adaletinin kadınlarımıza kıyan bu canilere en ağır şekilde cezalarını vereceğini umuyorum.

Değerli Arkadaşlar,

Memuriyet hizmetine başladığım 1983 yılından beri "Halka Hizmet Hakka Hizmettir" inancı ile Hatay'lı kardeşlerimize en doğru bildiğim şekilde hizmet vermeye çalıştım. Hiçbir zaman makam hırsım olmadı. Bildiğiniz üzere TEDAŞ Elektrik Dağıtım Şirketinin özel şirkete devrine kadar İskenderun TEDAŞ İlçe İşletme görevini yürütmekteydim. Devir sonrasında KAMU HİZMETİNE Hatay Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü bünyesindeki Yapı Denetim Şube Müdürü olarak göreve başladım. Bu dönem, halka hizmet yolunda ailem ve tüm dostlarımın da verdiği destek ile halkımıza daha büyük hizmetler sunabilmek adına Adalet ve Kalkınma Partisinden Milletvekili adaylık başvurusu yapmış bulunmaktayım. Milletvekili seçilerek ülkemize ve İlimize hizmet etme yolunda her türlü gayreti göstereceğimden hiç şüpheniz olmasın.

Bu kararımı ve inancımı siz değerli basın mensubu kardeşlerimle paylaşmak istedim.

Büyüklerimizin de dediği gibi; "Gayret bizden, takdir Allah'tan", sözüyle yola çıktık. Yüce Mevlam bizi utandırmasın, yapacağımızın hizmetlerin önce ilimize sonra vatanımıza hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Sizlerin nezdinde adaylık başvurusunda bulunan Milletvekili Aday adayı olan kardeşlerime başarılar diliyorum.

NEDEN SİYASET VE NEDEN AK PARTİ?

* Tek vatan tek bayrak tek devlet tek millet için

* Milletimizin inandığı değerlerinin inkişafı ve hayalini kurduğu Büyük Türkiye'nin imarı için

Türk Milletini hakkettiği yaşam standartlarına kavuşturmak için,

* Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi M. Kemal ATATÜRK'ün hedef gösterdiği "Muasır Medeniyetler seviyesine ulaşma yolunda emin adımlarla yürüyen bir Türkiye için,

* Çocuklarımızın rahat bir nefes aldığı temiz ve AK bir çevre bilincinin yerleştiği bir Türkiye için,

* Geçmiş Koalisyonlar döneminde ekonomik ve siyasal krizlerle faiz kıskacına giren milletimizin tüm birikimlerini bir gecede eriten küresel lobilere karşı mücadele etmek için.

* Milletimizi sağcı, solcu, Türk, Kürt, Alevi, Sünni, Laik, Şeriatçı diye bölmeye çalışarak 1000 yıllık kardeşliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermemek için,

* Milletin seçimle işbaşına getirdiklerini, yine ve sadece milletin seçimle iktidardan uzaklaştırabileceği, "Ordu göreve" çığırtkanlarının başarılı olamayacağı bir Türkiye için,

* Anaları evlatsız, çocukları öksüz bırakan Teröre ve terörün destekçileri ile mücadele etmek için "LİDER TÜRKİYE" için."