MMK'da "KADINLAR GÜNÜ" Bir Başka


Açıklama: MMK Metalurji San. Tic. Ve Liman İşletmeciliği A.Ş. bu yılda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü' nü coşkuyla kutladı.
Kategori: GÜNCEL
Eklenme Tarihi: 06 Mart 2015
Geçerli Tarih: 28 Mart 2024, 17:59
Site: İskenderun ATAV Gazetesi
URL: http://www.atavgazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=307


MMK Metalurji Ceo'su Iurii Chaikovskii yaptığı konuşmada emekçi kadınların kadınlar gününü kutlarken şöyle söyledi:

"Hayatımızın her anında yanımızda olmakla kalmayıp, bu anları çok çok daha değerli kılan ve bizlere Tanrı'nın birer lütfu olansizlerin Kadınlar Günü'nüzü kutlarım. Kadınların olmadığı bir dünyada her şey eksik kalırdı. Bizler sizlerle bir bütünüz. Çalışma yaşamında yer alan kadınların hem evlerinde hem iş yerlerinde gösterdikleri çabalar takdir edilesidir. Her biçimde kendini var etme gücü sadece siz kadınlara bahşedilmiştir. herşeyi iyiye dönüştürme gücü sizlerin yüreklerine kodlanmıştır. Dünü, bugünü ve yarını bir arada gözlemleyip adımlar atan siz değerli kadınlara hayatımızı güzelleştirdiğiniz için ve yaşamlarımızı daha anlamlı kıldığınız için hepinizin varlığına teşekkürlerimi sunarım."

Genel müdürün konuşmasının ardından MMK Metalurji yönetimi bayan çalışanlarına hediye çeki ve canlı çiçek armağan etti.

Hediyeler, ikramlar, fotoğraf çekimi ile bir şölen tadında devam eden kutlama programının sonunda en güzel hediyeyi İnsan Kaynakları ve İdari İşer Direktörü Sayın Halil Kürkçü verdi.

Tüm bayan çalışanlara izinli olduklarını söyleyen Halil Kürkçü büyük alkış aldı ve coşkuyla karşılanan bu haber karşısında bayan çalışanlar servislerine binip evlerine giderek mutlu oldular.