İskenderun Mali Müşavirler Odası kokteyli neşeli geçti


Açıklama: Türkiye genelinde her yıl Mart ayının ilk haftasında muhasebeciler gününün kutlamaları kapsamında İskenderun Mali Müşavirler Odası, 01-07 Mart tarihlerinde etkinlikler gerçekleştirdi.
Kategori: GÜNCEL
Eklenme Tarihi: 10 Mart 2015
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 04:40
Site: İskenderun ATAV Gazetesi
URL: http://www.atavgazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=313


İskenderun Mali Müşavirler Odası düzenlediği etkinlikler sonrası 7 Mart 2015 Cumartesi akşamı kalabalık protokol ve meslek mensubu katılımıyla İskenderun belediye Nikah salonunda da kokteyl düzenledi.

Düzenlenen kokteyle Ak Parti Hatay milletvekili Orhan Karasayar, CHP Hatay milletvekili Mevlüd Dudu, İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol, Vergi dairesi müdürleri, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Vedat Tosun, CHP İskenderun İlçe Başkanı Corc Basus, CHP Hatay milletvekili aday adayları, Arsuz Meclis üyeleri Hasan Karaaslan, Şevket Köybaşı, protokol üyeleri, İskenderun serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve meslek mensupları katıldı.

Muhasebeciler'in en anlamlı günlerinden birini yaşadığına vurgu yapan İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Alaaddin Özbülbül, "Bu güzide topluluk karşısında çok etkilendim. Bizler 25 yıl önce rüştümüzü ispat ettik. Şu andaki bu etkinliği sağlayan İskenderun'da Hatay Odası onların izni ile 3 yıl 2 aylık odayız bu oda 3 yıl içerisinde bir yerlere geldi Bu süreç içerisinde Türkiye'nin 81 ilinde örgütlenmiş, 77 SMM odası 96 bin meslek mensubu toplumun ve kamunun hizmetini her zaman görmektedir ve Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütüyüz" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından İskenderun serbest muhasebeci Mali müşavirler Odası tarafından düzenlenen serbest denetçi, staja başlama kursu ve İngilizce kurslarına katılan kursiyerlere sertifikaları verilirken, İskenderun'da Mali müşavirler arasında matrahı en yüksek olan ve en fazla vergi veren İSMO yönetim kurulu üyesi Merih Hasan Yıldırım'a da Plaketini İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Alaaddin Özbülbül takdim etti.

Kokteyl Saat: 18:30'dan 20:30'a kadar sürdü. Davetlilerin hoş sohbetler içerisinde oldukları görüldü.

Davetlilerin sohbetlerinde ikram edilen kaliteli ürünlerin sunulmasından ayrı bir keyif aldıkları ve Petek Pastanesi Organizasyon müdürü Reşit Çelik'in 9 personeli ile kokteyl ikramlarını aksatmadan tüm davetlilerin memnun olduğu bir şekilde sunduğu dikkat çekti.

Ayrıca My Trio & Müzik Organizasyonun Gitarda Metin Çarpar, Akordeonda Yusuf Çelenk, sundukları müzik ile davetli misafirlere hoş vakit geçirmelerini sağladılar.