MMK Metalurji 1 Milyon Ton'uncu Bobinini Üretti


Açıklama: MMK Metalurji 1 Milyon Ton'uncu Bobinini Üretti
Kategori: EKONOMİ
Eklenme Tarihi: 10 Mart 2015
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 07:51
Site: İskenderun ATAV Gazetesi
URL: http://www.atavgazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=314


2009-2010 yıllarında sıcak, galvanizli ve boyalı sac üretimlerine başlayan MMK Metalurji; yapmış olduğu geniş kapsamlı yatırım ve seçmiş olduğu üretim lokasyonları sayesinde sektörde önemli bir avantajla faaliyetlerini sürdürüyor. Gerek iç piyasa gerekse komşu ülke pazarlarında her geçen gün etkinliğini arttırıyor.

Demir çelik sektöründe; piyasalardaki ekonomik koşulların zorlaşmasıyla birlikte Uzak Doğu ve Avrupa ülkelerinin ihracattaki rekabetçiliği ile karşı karşıya gelinmesiyle paralel olarak üretimlerin düştüğü, kar marjlarının daraldığı bir yıl geride kaldı.

Buna karşın MMK Metalurji her yıl artan üretim, satış ve pazar payının yanı sıra, 2014 yılında da iç piyasa satışlarında bir önceki yıla göre 16% artış kaydetmeyi başardı.

MMK Metalurji için daha öncelikli bir gösterge ise satışlarının ürün ortalamasında yüzde 40'ını sanayi sektörlerine yapmış olması? Sanayi sektörlerine yönelik satışta elde edilen bu başarıya MMK Yönetimi şu ifadelerle açıklık getiriyor: "Bu oran, sanayi sektörlerine yapılan satışlarımızda kalite, zamanında sevkiyat, doğru fiyatlandırma ve hizmet tedarikinin bir göstergesi olarak temel hedeflerimize ulaşmış olduğumuzun teyididir."

MMK Metalurji; elde ettiği başarıların bir nişanesi olarak geçtiğimiz günlerde Dilovası tesislerinde yapılan üretimde 1 milyon ton'uncu bobini, ARÇELİK firması için başarı ile üretti.

MMK Metalurji, beyaz eşya başta olmak üzere, ısıtma- soğutma, panel gibi çok sayıda sanayi sektörüne gerçekleştirdiği üretim ve hizmetlerin kalitesindeki artışa ve devamlılığa büyük önem veriyor. Firmanın tüm departmanlarında görev yapan çalışanlarının emekleri hem şirkete hem de sektöre değer yaratıyor. MMK Metalurji bu değerin 2015'te de artarak devam ettirmeyi hedefliyor.