Şahutoğlu, Kendine ve Partisine Destek İstedi!


Açıklama: Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili aday adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, Arsuz'un Karaağaç Mahallesinde esnafı gezdi, sokaktaki insandan partisine ve kendisine destek istedi.
Kategori: SİYASET
Eklenme Tarihi: 23 Mart 2015
Geçerli Tarih: 28 Mart 2024, 16:06
Site: İskenderun ATAV Gazetesi
URL: http://www.atavgazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=325


Seçim çalışmalarına geçen yılın Temmuz ayından itibaren başlayan, 24. Dönem milletvekili seçimlerinde CHP'den 10. Sırada aday gösterilen, o günden buyana sahada çalışmalarını sürdüren Dr. Yılmaz Şahutoğlu sokağa indi, vatandaşla yüz yüze temasa geçti.

Seçim çalışmalarını bir süredir Sivil Toplum Kuruluşları, Odalar ile kanaat önderlerini ziyaretlerle yürüterek, mevcut iktidarın icraatlarını eleştirip, Türkiye'nin geldiği noktadaki endişelerini paylaşan Cumhuriyet Halk Partili Dr. Yılmaz Şahutoğlu Karaağaç'ta esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Seçim Propaganda ekibiyle birlikte Karaağaç'ta esnafları iş yerlerine geçip, ?Hayırlı işler' dileyen CHP'li Dr. Yılmaz Şahutoğlu yol boyunca vatandaşlarla tokalaştı, hatır sordu, Cumhuriyet Halk Partisi ve şahsına destek vermelerini istedi. Girdiği her işyerinde büyük bir sevgi ve yakın ilgiyle karşılanan CHP'li Dr. Yılmaz Şahutoğlu ile ekibine bir esnaf ısrarla kendi yaptığı lahmacundan ikram etti.

Sokakta tokalaştığı Karaağaçlı vatandaşların yakın ilgisi, sıcak teması yoğun bir tempoda yürüttüğü seçim çalışmalarını sürdüren CHP'li Dr. Yılmaz Şahutoğlu'na ayrıca moral verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili aday adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, seçim çalışmalarının bu aşamasında halkla iç içe olmak istediklerini ifade ederek "Dokuz aydır yürüttüğümüz seçim kampanyamızda hızla sonuca doğru yaklaşıyoruz. Bugüne kadar yürüttüğümüz seçim çalışmalarında insanlarımıza, kamuoyuna ziyaretlerde, grup ve salon toplantılarında ülkemizin geldiği noktayı anlattık, endişelerimizi dile getirdik. Bu ülkenin özellikle de dünyaya örnek gösterilen Hatay'da barış ve huzurun sürdürülebilirliği noktasındaki duruşumuzu kamuoyu ile paylaştık. Artık Türkiye 13 yıllık AKP iktidarının tahribatını kaldıramaz duruma geldi, halkın umudu bugün Cumhuriyet Halk Partisindedir" şeklinde konuştu.