CHP Hatay milletvekili adayları ve partilileri ile birlikte Çamlıyer Restaurant'ta Kahvaltıda buluştu.


Açıklama: 24 Nisan 2015 Cuma günü CHP Hatay milletvekili adayları ve partilileri ile birlikte Çamlıyer Restaurant'ta Kahvaltıda buluştu.
Kategori: SİYASET
Eklenme Tarihi: 26 Nisan 2015
Geçerli Tarih: 28 Mart 2024, 11:36
Site: İskenderun ATAV Gazetesi
URL: http://www.atavgazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=335


CHP İskendeun ilçe başkanı Corc Basus, "TBMM'de bizleri temsil edecek milletvekillerimizi belirlemek için 7 Haziran 2015 günü sandık başına gideceğiz"dedi.

Corc Basus bazı anlatımlarda bulunduktan sonra, "Cumhuriyet Halk Partisi olarak sizleri TBMM halkın sesi olacak milletvekili adaylarımızla huzurunuzdayız" diyerek vekil adaylarını tanıttı.

Milletvekili Adayları söz alarak açıklamalar yaptılar.

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha'da bir açıklama yaparak, Gün listeyi tartışma günü değildir, Gün Cumhuriyet Halk Partisinde toplanıp çalışma günüdür, Bizler bu partinin içinde birer neferiz. Hiçbirimiz bu partinin üstünde değiliz. Biz bu kuruma bağlı bireyler olarak, çalışacağız ve partimizi iktidara getirmek için ne gerekiyorsa el birliğiyle yapacağız. Gördüğünüz gibi bizler hep biraradayız. En ücra noktalara kadar gidip çalışıyoruz. Bizler inşallah bu partinin iktidarını sağlayacağız" şeklinde anlatımlarda bulundu.

Düzenlenen toplantıya Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, CHP Hatay Milletvekili Adayları Avukat Mevlüt Dudu, Doktor Riyat Kırmızıoğlu, Ziraat Mühendisi Sonay Aykut, Dilan Bedir, CHP Hatay Milletvekili Aday Adayları, Av. Hakan Mazman, Av. Nalan Akküllah, İskenderun İlçe Başkanı Jorj Basus ve yönetim kurulu üyeleri, Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel ve yönetim kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik kolları Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri partililer ve Basın mensupları katıldı.