AK PARTİ HATAY MİLLETVEKİLİ KARASAYAR: "AK PARTİ HİZMETİN VE MİLLETİN PARTİSİDİR"


Açıklama: AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, "Türkiye AK Parti iktidarı ile birlikte örnek bir ülke haline geldi" dedi.
Kategori: GÜNCEL
Eklenme Tarihi: 19 Mayıs 2015
Geçerli Tarih: 28 Mart 2024, 12:46
Site: İskenderun ATAV Gazetesi
URL: http://www.atavgazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=341


Karasayar,seçim çalışmaları kapsamında ilçe ilçe mahalle mahalle,sokak,sokak gezerek vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

AK Parti'nin hizmetin ve milletin partisi olduğunu ifade eden AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Karasayar,"Partimiz kurulduğu tarihten itibaren başta siyasi anlayış olmak üzere ekonomik ve sosyal alanlarda yaptığı hamlelerle ezberleri bozarak Türkiye'yi geleceğe taşımak adına büyük hizmetler yapmıştır. Yapılan hizmetleri millet için yapan AK Parti ülkeyi karanlıktan aydınlığa çıkarmış, çıkarmaya da devam etmektedir. Onun içindir ki AK Parti hizmetin ve milletin partisidir. Bu anlamda her zaman AK Parti'ye ve onun neferlerine destek olan ve sahip çıkan tüm Hataylı hemşerilerime teşekkür ediyorum." dedi.

AK Parti iktidarı ile birlikte Türkiye'nin örnek bir ülke haline geldiğini ifade eden Karasayar,"AK Parti 14 Ağustos 2001 yılında kurulduğunda ülkemizde bir enkaz yığını vardı. Ekonomik krizler, 6 sıfırlı parasıyla, IMF’den her yıl aldığı borçlarla zor durumdaydı. IMF’ye olan borcumuz yarım kalmış yatırımlar, ekonomide yaşadığımız olumsuzluklar, esnafın ülkemizin o dönemdeki başbakanına yazar kasa fırlatması, esnafın borç batağında inlemesi, sanayici ve esnafın her geçen gün kepenk indirmeleri, o dönemlerde çok normal karşılanmaya başlanmıştı. Çok şükür AK Parti iktidarı ile bu olumsuzluklar geride kaldı. Yapılan dev projelerle ülkemiz örnek bir ülke haline geldi. İnşallah bu hizmetler katlanarak devam edecek" diye konuştu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Karasayar, halkın istek talep ve önerilerini de dinledi.