PAYAS SPOR'DA 2 TRANSFER


Açıklama: İlker Erbay geçen sezon Tepecik Spor'da 34, Adem İnanç'ta 32 karşılaşmada forma giydi
Kategori: SPOR
Eklenme Tarihi: 09 Ağustos 2015
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 02:14
Site: İskenderun ATAV Gazetesi
URL: http://www.atavgazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=358


Spor Toto 3. Lig 2. Gurubunda mücadele eden Güney Temsilcisi Payas Spor, 3. Etap kamp çalışmalarını Nevşehir Ürgüp Mustafa oteli tesislerinde Teknik Direktör Mehmet Akdemir nezaretinde sürdürürken, diğer bir taraftan da transferde hız kesmiyor.

Mavi Beyazlı ekip Payas Spor, geçen sezon 2. Lig takımlarından Tepecik Spor'da 34 karşılaşmada forma giyen 31 yaşındaki sol bek ve stoper mevkilerinde görev yapan İlker Erbay ile 32 karşılaşmada forma giyen 29 yaşındaki ön libero Adem İnanç'ı transfer etti.

Payas Spor Kulüp Başkanı Gökhan Akel yeni transferlerle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Daha önce prensipte anlaştığımız Tepecik Spor'lu İlker Erbay ile Adem İnanç'ı transfer ettik. 1'er yıllık sözleşme imzaladığımız bu futbolcu kardeşlerimiz diğer futbolcularımızla birlikte Payas Sporumuzu başarıya taşıyacaklarına inanmaktayız. Teknik Direktörümüz Mehmet Akdemir Hocamızın talepleri doğrultusunda bazı futbolcularla da görüşmelerimizi sürdürüyoruz" dedi.

İlker Erbay daha önce aralarında Galatasaray,Mersin İdmanyurdu, Kayseri Erciyes, G. Antep B. Şehir BLD, Ordu Spor, Alanya Spor, Fethiye Spor, Şeker Spor'un da bulunduğu çok sayıdaki takımda forma giydi. 1999 Yılında Karadeniz Spor'da futbola başlayan Adem İnanç ise son 9 sezondan bu yana Tepecik Spor'da forma giydi.