BAŞIN SAĞ OLSUN DÖRTYOL


Açıklama: ŞEHİT YUSUF ERİN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Kategori: GÜNCEL
Eklenme Tarihi: 03 Mayıs 2016
Geçerli Tarih: 28 Mart 2024, 22:00
Site: İskenderun ATAV Gazetesi
URL: http://www.atavgazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=407


Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne yapılan hain saldırıda şahadet şerbetini içen Dörtyollu polis memurlarından Yusuf Erin’in Özerli Mahallesi’nde bulunan baba ocağına ateş düştü.

Şehit Polis Memuru Yusuf Erin’in ailesine Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Dörtyol Emniyet Müdürü Ali Koray Ataş, MHP İlçe Başkanı Şerif Türker, Özerli Mahalle Muhtarı Muhlis Aslan ile birlikte ailenin evine şahadet haberi verildi.

Dörtyol Belediyesi Personelleri tarafından Şehit Erin evinin bulunduğu özerli mahallesi bayındır sokak Türk Bayraklarıyla donatıldı.

ŞEHİT ERİN KENDİNİ SİPER ETTİ

1 Mayıs sabahını kana bulayan hain saldırıda can kaybının çok daha fazla olmasını, teröristlere ateş açarak kendini siper eden şehit polisin engellediği ortaya çıktı. Şehit olan polis memuru aracı görüp ateş etmeye başlamış. Sonrasında teröristler aracı patlatmış. Şehit memur facianın daha büyük olmasını engellemiş.

UMRE'DEN YENİ DÖNMÜŞTÜ

Şehit polis Yusuf Erin'in Mart ayında Umre'ye gitmiş ve bu anlarını sosyal medyadan paylaşımda bulunmuş.

ŞEHİT YUSUF ERİN 2 MAYIS GÜNÜ DEFNEDİLDİ

Cennet Mekan Şehit Yusuf Erin’in naşı 2 Mayıs Pazartesi günü saat 10.00’da Gaziantep Müdürlüğünde resmi törenin ardından Dörtyol’da yapılan törenin ardından 13.30’da evinden helallik alınarak Özerli mezarlığına defnedildi.

BAŞKAN TOKSOY’DAN ANLAMLI MESAJ

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan hain saldırı’da şahadet şerbetini içen Polis Memuru Yusuf Erin’in için yayınladığı taziye mesajında şu ifadelere yer verdi “Büyük Türk Milleti için canını veren asker ve polisimizin emanetlerine sahip çıkıp hain ellere karşı tek yumruk olacağız. Hain terör örgütünün sonu gelinceye kadar Büyük Türk Milleti mücadele edecektir. Dörtyollu hemşerilerimizin ocağına düşen şehidimiz haberi ile yüreğimiz her gün yanarken Ayhan’ımızın acısı dinmeden Yusuf’umuzun ateşiyle dağlandı. Tüm şehitlerimiz bizim namusumuz, şerefimizdir. Yiğidimizin cenazesinde itilalli, vakur bir şekilde dualarla son yolculuğuna uğurlayacağız. Dörtyol’a yakışır, yiğitçe defnedeceğiz kardeşimizi. Bu duygu ve düşüncelerle kahraman şehitlerimizi rahmetle ve minnet yâd ediyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum. Dörtyol’da tüm halkımız ev ve iş yerlerine şanlı Türk bayrağımızı asmalarını hassaten rica ediyorum. Başın sağ olsun Dörtyol” ifadelerine yer verdi.