FOSSEPTİK ÇUKURLAR YERİNE KANALİZASYON HATTI


Açıklama: Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), vatandaşların altyapıdan konusunda rahata kavuşması için seferberlik içinde projelerini hayata geçirdiğini duyurdu.
Kategori: GÜNCEL
Eklenme Tarihi: 13 Mayıs 2016
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 18:15
Site: İskenderun ATAV Gazetesi
URL: http://www.atavgazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=429


Kanalizasyon hattı bulunmayan yerlerde yapılan fosseptik çukurların verdiği rahatsızlığı önlemek adına çalışma başlatan Genel Müdürlük, Dörtyol ilçesindeki birçok mahallede tespit ettiği altyapı sorunlarını çözüme kavuşturmak için vatandaşların talebi doğrultusunda yeni hat döşeme projelerinin gerçekleştirildiğini açıkladı.

Bu kapsamda hummalı bir şekilde çaba sarf eden HATSU ekipleri, Ocaklı Mahallesi Sayıl Sokak’ta ve Şehit Muhsin Ataç Caddesi’nde bulunan fosseptik çukurları iptal ederek toplamda 750 metre 300’lük beton büz borular ile yeni kanalizasyon hattı döşedi.

Yapılan çalışmalar sayesinde altyapı bulunmayan yerlerde kötü koku ve taşma gibi sorunların önüne geçildiğini ayrıca vatandaşların rahat bir nefes aldığını bildiren İdare, altyapının sorunsuz bir hale gelmesi için kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarında yapılan yenileme çalışmalarının devam edeceğinin altını çizdi.