BAŞKAN TOKSOY, ÜNİVERSİTELİLERİN MEZUNİYETİNE KATILDI


Açıklama: Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Dörtyol Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin mezuniyet törenine katıldı.
Kategori: EĞİTİM
Eklenme Tarihi: 31 Mayıs 2016
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 02:04
Site: İskenderun ATAV Gazetesi
URL: http://www.atavgazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=455


2015-2016 eğitim yılını tamamlayan Üniversiteliler, Dörtyol Meslek Yüksekokulunda düzenlenen kep atma töreninde mezuniyet belgelerini aldılar. Törene Dörtyol Kaymakamı Recep Soyutürk, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, İskenderun Teknik Üniversitesi Dörtyol Meslek Yüksekokulu Müdürü Doçent Dr. Emin Ünal, Dekan Yardımcısı Melikşah Özaktürk, Dörtyol Ülkü Ocakları Başkanı Kaan Mehmet Tarhan, mezun öğrenciler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

Mezuniyet töreninde konuşan Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy: "Öncelikle mezun olan öğrencilerimizi canı gönülden kutluyorum. Geleceğimizin teminatı olan siz gençlerimizin bundan sonra ki hayatlarında başarılar diliyorum. Sizleri yetiştiren ailelerinize de saygılarımı sunuyorum. Geçen sene Sayın Kaymakamımızla beraber size bir söz vermiştik. Sayın Kaymakamım burada ders vermek istediğini ben ise öğrenci olarak üniversite hayatıma başlamak istediğimi söylemişti. Sayın Kaymakamım sözü tuttu ve bu sene burada derslere girmeye başladı. Bende sözümü tutarak girmiş olduğum üniversite sınavı neticesinde burayı tercih ederek sözümü yerine getirmiş olacağım. Bundan 6-7 ay önce elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Dörtyol Meslek Yüksek Okulu Üniversite Başkanımız Kerem Can'ı rahmet ve minnetle anıyorum. Oda eğer yaşasaydı bugün bu duyguları beraber yaşayacaktık. Rabbim mekanını cennet eylesin. Sizlerinde bundan sonraki hayatlarınızda sağlıklı bir ömür diliyorum. Mezuniyetiniz hayırlı uğurlu olsun. Allah'a emanet olun." dedi.

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy Mezun olan öğrencilerin diploma törenine katıldıktan sonra, üniversite içerisinde bulunan Okul İdaresi ve Dörtyol Ülkü Ocakları Üniversite Teşkilatı tarafından yapılan Rahmet Kerem Can Hatıra Ormanını ziyaret etti.