İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL GAZETECİLERİ İFTARDA AĞIRLADI


Açıklama: İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL GAZETECİLERİ İFTARDA AĞIRLADI
Kategori: GÜNCEL
Eklenme Tarihi: 15 Haziran 2016
Geçerli Tarih: 28 Mart 2024, 16:25
Site: İskenderun ATAV Gazetesi
URL: http://www.atavgazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=472


İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’da görev yapan basın mensupları ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

İftar yemeğinde, basın mensuplarıyla tek tek selamlaşarak sohbet eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, " Huzur ve barış içerisinde rahmet ayını hep birlikte idrak etmenin sevinci içindeyiz. Ramazan ayı paylaşmak, yaklaşmak, bereket ve dayanışmadır. Bugün görüş ve düşüncelerine her zaman önem ve değer verdiğimiz kentimizin basın kuruluşlarının temsilcileri ve çalışanlarıyla birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hepimizin tek gayesi var o da İskenderun’a en güzel şekilde hizmet etmektir” dedi.

İSTİŞAREYE ÖNEM VERİYORUZ

İskenderun’a hizmet ederken istişareye önem verdiklerini belirten Başkan Seyfi Dingil,” Basın mensuplarının her zaman görüş ve önerilerini alıyoruz. Çünkü sizler toplumun her an içinde olan ve vatandaşlarımızın sesi oluyorsunuz.Yerel basınımız bizim için önemlidir. Zor şartlar altında fedakarca çalışan, halkın haber almasını sağlayan basın, vatandaşlar ile bizim aramızda köprü görevini yerine getiriyor. Rabbimden hepimizi sağlık ve sıhhat içerisinde Ramazan Bayramı’na kavuşturmasını diliyor, inşallah her günümüz böyle Ramazan coşkusunda geçer diyorum.” şeklinde konuştu. Hasan Baba Restaurantta düzenlenen iftar yemeğine AK Parti İl Başkanı Ahmet Atıç, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur ve Belediye başkan yardımcıları da katıldı.