PROTOKOL VE BASIN İFTARDA BULUŞTU


Açıklama: PROTOKOL VE BASIN İFTARDA BULUŞTU
Kategori: GÜNCEL
Eklenme Tarihi: 22 Haziran 2016
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 12:26
Site: İskenderun ATAV Gazetesi
URL: http://www.atavgazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=484


İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Gazetecilere eşleri ile birlikte 20 Haziran 2016 Pazartesi günü Yörük Çadırında İftar yemeği verdi.

Protokol üyeleri ile basın mensuplarının buluştuğu iftar yemeğine İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit, Belen Kaymakamı Abdullaziz Aydın, Arsuz Kaymakamı Fatih Baysal, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Gözüküçük, İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı, İlçe Jandarma Komutanı Jnd. Bnb. Kamil Türkdönmez, basın mensupları, eşleri ve çocukları katıldı.

Ezan sesinin duyulmasıyla oruçlarını açan konuklar iftar yemeğinden sonra hoş sohbette bulunarak İftarda bir araya gelmenin, Aynı sofrada ramazanın bereketini paylaşmanın mutluluğunu yaşadılar.

Gazeteciler, aileleri ile birlikte çok güzel bir iftar yaptıklarını ve İskenderun Gazetecileri için gurur verici bu ortamı sağladığı için İGC Başkanı Veysel Cıncık'a teşekkür ettiler.

İGC Başkanı Veysel Cıncık, Cemiyetin ilk kez böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmasından büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Bizim amacımız böylesi önemli günlerde kent yöneticilerinin, basın mensuplarının bir araya gelmesi, samimi ve sıcak bir ortamda iftarın olmasıydı. Bunu da başardık. Başta Sayın Kaymakamlarımız olmak üzere bizleri yalnız bırakmayan tüm konuklara, meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bundan böyle her yıl bu birlikteliği tekrarlayacağız" dedi.