MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN


Açıklama: MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN
Kategori: VEFAT-ŞEHİT-BAŞSAĞLIĞI
Eklenme Tarihi: 30 Haziran 2016
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 14:43
Site: İskenderun ATAV Gazetesi
URL: http://www.atavgazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=505


İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL: ATATÜRK HAVAALANI'NDAKİ TERÖR SALDIRISINI KINADI

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen terör saldırısını kınayarak, "İstanbul Atatürk Havalimanı'nda savunmasız sivillere yönelik yapılan hain saldırı ülkemizin birlik ve beraberliğini hedef almıştır. Terör örgütleri ve onlara destek verenler şunu bilmelidir ki bu aziz millet hiçbir zaman bunlara prim vermeyecektir" dedi.

Türkiye'yi yasa boğan İstanbul'daki hain terör eylemini lanetleyen İskenderun Belediye Başkanı yaptığı yazılı açıklamada birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Terör eyleminin ülkenin birlik ve beraberliğine yönelik olduğunu belirten Başkan Seyfi Dingil, terörü ve teröre destek verenleri kınadı.

Başkan Seyfi Dingil Mesajında şunları kaydetti: “İstanbul Atatürk Havalimanı'nda savunmasız sivillere yönelik yapılan hain saldırı ülkemizin birlik ve beraberliğini hedef almıştır. Terör örgütleri ve onlara destek verenler şunu bilmelidir ki bu aziz millet hiçbir zaman bunlara prim vermeyecektir. Türkiye'nin yükselişine engel olamayacaklardır. Birliğimize kast edenler tarih huzurunda yok olup gidecektir. Devletimizin, hükümetimizin ve güvenlik güçlerimizin terör örgütlerine yönelik kararlı mücadelesi bunun en büyük göstergesidir Ama şunu bilmelidirler ki Türkiye Cumhuriyeti ve Türk milleti bu hain terör örgütlerinin kökünü kazıyacak güç ve kudrete sahiptir. Acımız büyük. Gün birlik günüdür. Bu hain saldırıda hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Teröre lanet olsun.