İKEM KOLEJİNDE HEDEF TÜRKİYE ŞAMPİYONASI


Açıklama: İKEM KOLEJİNDE HEDEF TÜRKİYE ŞAMPİYONASI
Kategori: SPOR
Eklenme Tarihi: 30 Ağustos 2016
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 09:10
Site: İskenderun ATAV Gazetesi
URL: http://www.atavgazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=557


İKEM Koleji Yıldız ve Genç Bayan Basketbol Takımında hedef okullarda ve kulüplerde Türkiye Şampiyonası. 2016-2017 sezonuna hazırlıklarını aralıksız sürdüren İKEM Koleji Yıldız ve Genç Bayan Basketbol Takımı okullarda A ve B kategorilerine katılarak iki Hatay şampiyonluğu kupasını kaldırmayı hedefliyor. Kulüplerde ise Yıldız ve Genç Kızlarda yine iki Hatay şampiyonluğu olmak üzere toplamda dört il birinciliği kupasını müzesine 2016-2017 Şampiyonu olarak getirmeyi planlıyor ve çalışmalarını bu doğrultuda yapıyor.

Akademik başarısının yanı sıra sosyal, kültürel ve spor alanında da birinciliklerin okulu olan İKEM Koleji, hedef büyüterek Türkiye şampiyonası ile bu bölgede bir ilki başarmaya çalışacak. Yaz boyu çift idman ile kamp dönemi geçiren İKEM Koleji sporcuları, Türkiye’nin birçok okul ve kulüp takımlarıyla da hazırlık maçları yaparak emin adımlarla hedefe doğru ilerliyor.

Hedeflenen bu başarılar ile ilgili olarak Beden Eğitimi Öğretmeni Antrenör Hamit DUMAN; “İKEM Koleji başarının, başarmak isteyenin kurumu… Buradan geçen bireyler hayatını şekillendirir. Bizler de bunun için var gücümüzle çalışıyoruz. Türkiye Şampiyonası diyebiliyoruz çünkü Hatay'ın değil Türkiye'nin birçok kurumunda olmayan imkanlara sahip olan ve bu imkanları iyi değerlendirebilen sayılı kurumlardanız. Bizden her daim desteğini esirgemeyen kurucularımızdan Sn. Levent Hakkı YILMAZ şu sözleri bize yineleyerek sürekli hatırlatır: “İstediğinizi yaptık, şimdi sıra sizde! Malzeme var işleyin ve cevheri ortaya çıkartın.” Uzun bir maratonun start tuşuna bastık. Hayal ettik şimdi de gerçekleştirmek kaldı. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Bu başarıya giden yoldaki serüveni takip edin.” dedi