Sabahattin UYGUN ; “TERÖRÜ KINIYORUZ”


Açıklama: Sabahattin UYGUN ; “TERÖRÜ KINIYORUZ”
Kategori: GÜNCEL
Eklenme Tarihi: 11 Aralık 2016
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 15:30
Site: İskenderun ATAV Gazetesi
URL: http://www.atavgazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=567


Güçlü Sanayici ve İş Adamları Derneği (GÜÇSİAD) Hatay İl Başkanı Sabahattin Uygun, İstanbul’daki kanlı terör saldırısını kınayan açıklamada bulundu.

UYGUN, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi ; “İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen ve masum vatandaşları hedef alan hain terör saldırısını şiddetle kınıyoruz. Eli kanlı insanlık düşmanlarını lanetliyoruz.

Türkiye’nin birlik ve beraberliğine zarar vermek isteyenler, masum vatandaşlarımızın canlarına alçakça kıyarak çirkin oyunlarını devam ettirmek istiyorlar. Bu canilere en güzel cevabı; birlik ve beraberliğimizi koruyup, birbirimize her zamankinden daha fazla kenetlenerek vereceğiz.

Türkiye, korkuyla yoğrulmaya çalışılan bir ülke hiçbir zaman olmadı, olmayacak. Bizim hamurumuzda cesaret var, sevgi var, birlik var, beraberlik var. Bu zor günlerden daha da güçlenerek çıkacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Türkiye büyük ve güçlü bir ülkedir ve bu hainler dün olduğu gibi bugün de en ağır şekilde cezalandırılacaktır.

Üzüntümüz derin ancak gerçekleşen hain terör saldırısı sadece ülkemize değil, tüm dünyaya yönelik gerçekleşmiş bir saldırıdır. Küresel bir tehdit olan teröre karşı Türkiye olarak hiçbir zaman sessiz kalmadık ve kalmayacağız.

Bu elim saldırıda, yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, tüm yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.”