PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞIYOR


Açıklama: PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞIYOR
Kategori: GÜNCEL
Eklenme Tarihi: 30 Ocak 2017
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 09:33
Site: İskenderun ATAV Gazetesi
URL: http://www.atavgazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=583


İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, park ve bahçeler müdürlüğü ekiplerinin tüm hızıyla çalışmalarına devam ettiğini belirtti.

İskenderun Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, İskenderun genelinde çalışmalarını sürdürüyor.

Park Bahçeler Müdürü Aylin Selçuk, ekiplerin vatandaşların yoğun bir şekilde kullandığı sahil bandında peyzaj düzenlemeleri ve yeşil alanlara bakım çalışmalarını devam ettirdiğini belirtti.

AĞAÇLAR BUDANIYOR

Yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Sahil bandında dalları yollara kadar uzanan ağaçların budama ve bakımı da yapılıyor.Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri; İlçe sınırları içerisinde vatandaşlarımıza faydalı olacak spor alanları, yürüme yolları, çocuk ve gençler için oyun bahçeleri dinlenme yerleri tesis etmekte olup; ayrıca park ve yeşil alanlarda bulunan ağaçların bakımını yaptığı gibi, yüzlerce fidanın bakımını da üstlenmektedir.” dedi.

SAHİLDEKİ PARKLARA BAKIM YAPILIYOR

İskenderun genelinde gerekli noktalara peyzaj çalışması ve çim ekiminin devam ettiğini belirten Başkan Seyfi Dingil,” Sahil bandında çalışan ekiplerrefüj ve yeşil alanlarda budama, bakım, temizlik ve dikim işlerini yapıyor. Bu alanlar tüm halkımızın kullanımına açık olan bölgelerdir. Mevcut parkların daha temiz ve düzgün kullanılması halinde daha uzun süre vatandaşlarımız bu alanlardan yararlanabilecektir.” şeklinde konuştu.