İSKENDERUN'DA GÜÇBİRLİĞİ PLATFORMU’NUN TEMELLERİ ATILIYOR


Açıklama: İSKENDERUN'DA GÜÇBİRLİĞİ PLATFORMU’NUN TEMELLERİ ATILIYOR
Kategori: GÜNCEL
Eklenme Tarihi: 22 Ekim 2018
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 13:51
Site: İskenderun ATAV Gazetesi
URL: http://www.atavgazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=603



İskenderun Gazeteciler Cemiyeti, uzun yıllardır istenmesine rağmen kurulamayan İskenderun Güç birliği Platformu için harekete geçti.

İGC Başkanı Veysel Cıncık Yönetim Kurulu’nda yaptığı konuşmada, İskenderun’un birçok konuda sahipsiz kaldığını, pek çok konuda da engellendiğinin görüldüğünü belirtti. Bu nedenle, tüm kent dinamiklerinin gerçek anlamda İskenderun için güç birliği yapması gerektiğine dikkat çekerek, şunları söyledi:

"İskenderun sanayisiyle, nüfusuyla, vergi miktarıyla dev bir kent olmasına rağmen beklenen desteği, sahipliliği bugüne kadar bulamadı. Biz İskenderun Gazeteciler Cemiyeti olarak bunun öncülüğünü yapmak için yola çıkıyoruz. Memleketini seven, burada ekmeğini kazanan herkesi bu platforma davet edeceğiz. İskenderun’un yararı için yapılması gerekenleri birlikte, güç birliği içinde yapacağız. Yapılan çalışmalar şunu gösterdi ki bireysel hareket edildiği zaman hiçbir sonuca ulaşılamıyor. İskenderun’un en büyük sorunu olan sahipsizliği ortadan kaldırmak için İGC olarak harekete geçiyoruz."