FATİH TOSYALI HER YERDE!


Açıklama: FATİH TOSYALI HER YERDE!
Kategori: GÜNCEL
Eklenme Tarihi: 21 Şubat 2019
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 08:10
Site: İskenderun ATAV Gazetesi
URL: http://www.atavgazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=617



Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, şehir merkezindeki esnafları tek tek ziyaret edip, hem hal hatır sordu, hem de hayırlı işler diledi. Geçtiğimiz Pazar günü de sahil kordonunda sevgi gösterileriyle karşılanan Başkan Adayı Fatih Tosyalı, gün içerisinde birçok programa ve etkinliği katılarak, destek görüyor.

ESNAFLA KUCAKLAŞTI

AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı yoğun bir tempoyla vatandaşların gönlüne dokunuyor. Seçim çalışmalarını yoğun ve kararlılıkla sürdüren Başkan Adayı Fatih Tosyalı, çarşı esnafı, sahil kordonunda tüm esnafları tek tek dolaşıp kucaklaştı. Geçtiğimiz Pazar günü Türkiye genelinde birçok şubesi bulunan İlim Yayma Cemiyeti'nin konuğu olan Tosyalı, gençlerimizle bir araya gelip sohbet etti. Cihannüma buluşmaları kapsamında Gazeteci Yazar Fatih Sevgili'yi dinleyen Tosyalı, Kur’an-ı Kerim hediye etti.

VATAN SİZE MİNNETTAR!

Tosyalı, Haydi Çocuklar Camiye’ Projesi kapsamında 11 gün boyunca 5 vakit namazı camide kılma alışkanlığı kazanan çocukların katıldığı Nihal Atakaş Camii’ndeki programa da katılarak, hediye ve bisikletlerini takdim etti. Aynı gün, Karayılan şehidimiz kahraman Selim Vurdal'ın sene-i devriyesinde ruhuna okutulan Mevlid-i Şerif'e katılarak dualar eden Fatih Tosyalı, “Milleti ve devleti için canını feda eden yiğidimizin ailesi bizlere emanettir. İskenderun size minnettar. Vatan size minnettar!” dedi.

YOĞUN ZİYARET TURU

AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, dün ki seçim turunda ise, Hatay Gazeteciler Cemiyeti İskenderun Temsilciliği ile Anadolu Basın Birliği Hatay Şubesi’ni ziyaret ederek, gazetecilere başarılar diledi. ABB Başkanı Ahmet Cerrahoğlu ile HGC İskenderun Temsilcisi Sabriye Sönmez, Tosyalı’yı ziyaretinden ötürü teşekkür etti.

HAKKINIZI ASLA ÖDEYEMEYİZ!

Gün içerisinde İskenderun Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Fevzi Mercanoğlu’nu ve dernek üyelerini ziyaret eden Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “Ülkemizin bağımsızlığı, milletimizin huzur ve emniyeti için canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin, bu uğurda gazi olan güvenlik güçlerimizin hakkını ödemek asla mümkün olamaz. Her zaman şehit ve gazi ailelerimizin yanınızdayız” diyerek, moral verdi. Ziyaret programları kapsamında esnaf turunu da sürdüren Başkan Adayı Tosyalı’ya çarşıda yürürken, vatandaşlarımızdan da yoğun ilgi vardı. İskenderun halkı, karşılarında gördükleri Tosyalı ile selamlaşarak, başarılar dilerken, destek olacaklarını da açık yüreklilikle ifade ettiler.