CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ŞAHUTOĞLU’UNDAN İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL’E ZİYARET


Açıklama: CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ŞAHUTOĞLU’UNDAN İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL’E ZİYARET
Kategori: GÜNCEL
Eklenme Tarihi: 21 Şubat 2019
Geçerli Tarih: 28 Mart 2024, 12:32
Site: İskenderun ATAV Gazetesi
URL: http://www.atavgazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=627



İskenderun belediye başkanı Seyfi Dingil, siyasetin amacının halka hizmet etmek olduğunu belirtti.

CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Yılmaz Şahutoğlu, CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ve beraberindeki heyet seçim gezileri kapsamında İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “seçimler demokrasinin vazgeçilmez bir unsurudur. Ülkemi 31 Mart’ta yerel seçimlere gidiyor. İskenderun huzur ve barış kentidir. Herkesin farklı düşünceleri farklı fikirleri olabilir. Bu vesile ile seçimlerin ülkemiz, milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. İskenderun’da seçimlerin barış ve kardeşlik ortamında geçmesini temenni ediyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Yılmaz Şahutoğlu ise seçim çalışmalarına başladıklarını belirterek,”Bizler hepimiz İskenderun’a hizmet için yola çıktık. Amacımız halkımıza en iyi hizmeti vermektir. Çalışmalarımıza kapsamında protokol ziyaretleri ile başladık. Çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Sizlere bugüne kadar yapmış olduğunuz hizmetler dolayı teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.