EXPO 2021 HATAY PROGRAMI BELLİ OLDU


Açıklama: EXPO 2021 HATAY PROGRAMI BELLİ OLDU
Kategori: GÜNCEL
Eklenme Tarihi: 29 Mart 2022
Geçerli Tarih: 28 Mart 2024, 20:04
Site: İskenderun ATAV Gazetesi
URL: http://www.atavgazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=658




1 Nisan’da başlayacak EXPO 2021 Hatay için geri sayım devam ederken dev organizasyonun programı belli oldu.

Kentin iki farklı noktasında yer alan Expo alanları 31 Mart ve 1 Nisan’daki görkemli açılış için hazır hale geldi.

EXPO’21 Hatay’ın ilk gününde, 31 Mart’ta, şehir ve yurt dışından gelecek misafirler saat 16.00’dan sonra Antakya’daki Expo alanı gezecek ve organizasyonun ruhunu yansıtacak performanslara şahitlik edecek. Aynı gün saat 20.00’de organizasyonun açılış konuşmalarının ardından seremoni yapılacak.

1 Nisan’da Expo’nun ruhu, hem Antakya hem de Arsuz’daki alanlarda gün boyu yaşanacak. Arsuz’daki Expo alanında saat 13.30’da başlayacak etkinliklerde uluslararası şehir bahçelerinin gezisi ve Aalen, Kiel gibi şehirlerin gösterileri olacak. Etkinlik havuzundaki görsel şovlarla birlikte eğlencenin dozu bir kat daha artacak.

Yine 1 Nisan akşamı Türk pop müziğinin sevilen ismi Göksel, saat 21.00’de, yine Arsuz alanında sevenleriyle buluşarak Expo’21 Hatay heyecanını zirveye taşıyacak.

Herkesin uzun süredir merakla beklediği dev organizasyonun resmi açılışı tüm coşkusuyla Antakya’daki Expo alanında yapılacak. Saat 20.00’deki seremoninin ardından muhteşem sahne şovları, ışık ve ses gösterilerinin geceyi renklendirecek, EXPO’21 resmi açılışı ile tüm kentte bahar rüzgârları esecek.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Expo alanlarına gitmek isteyen vatandaşlar için ücretsiz servis hizmeti sunacak.