İskenderun ATAV Gazetesi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
AK Parti Arsuz ilçe yönetiminde nasıl bir yenilenme olacak?07 Ağustos 2017

VİDEO ARA


KENTSEL DÖNÜŞÜMDE TÜRKİYE’NİN 2.BÜYÜK PROJESİ İSKENDERUN’DA GERÇEKLEŞİYOR

Açıklama : KENTSEL DÖNÜŞÜMDE TÜRKİYE’NİN 2.BÜYÜK PROJESİ İSKENDERUN’DA GERÇEKLEŞİYOR

10.08.2015 Pazartesi günü saat:14.00’da Belediye Meclis Salonunda “Kentsel Dönüşüm Projesi” tanıtımı ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıya Ak Parti Milletvekili Mehmet Alğan, İskenderun Kaymakamı H. Hasan Özyiğit, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil , Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili Bakanlık yetkilileri, Ak Parti İlçe Başkanı Vedat Tosun, Mhp İlçe Başkanı Turan Bozkurt, Belediye Meclis üyeleri Mahalle Muhtarları Halk ve Basın Mensupları katıldı.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, şehrin kaderini değiştirecek Kentsel Dönüşüm Projesinin hayata geçirileceğini açıklayarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı işbirliğinde onaylanan Kentsel Dönüşüm ile şehrin imarı yeniden inşa edilecek olan konu hakkında şunları söyledi;

”İskenderun önümüzdeki yıllarda Güneyin parlayan yıldızı olacak. Bu şehri yeniden inşa edeceğiz. Kentimizde bulunan Cumhuriyet, Meydan, Pınarbaşı, Numune, Esentepe ve Modernevler mahalleleri sınırları içerisinde kalan 77 hektarlık alana ilişkin projemiz ile İskenderun yenilenecek. Mahalle muhtarlarımızla istişare halinde süreci tamamlayacağız. Onların görüş ve önerileri bizler için önemli. Ortak akılla buluşarak şehrin geleceği adına önemli hizmeti gerçekleştireceğiz” dedi.

Daha sonra Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili Bakanlık yetkilileri ve ilgililer, 77 hektar alan ile Kentsel Dönüşümde Türkiye’nin 2.Büyük projesi hakkında toplantıya katılanlara açıklamalarda bulunduktan sonra soru cevap şeklinde karşılıklı bilgilendirmelerde bulunuldu.

İskenderun Belediyesi, vatandaşlara yardımcı olunması amacıyla sanat merkezi olarak kullanılan binayı Kentsel dönüşüm irtibat bürosu haline getirdi. Bu merkezde Ankara’dan gelen yetkililer, proje hakkında İskenderun halkına çeşitli bilgiler verecekler.
Anahtar Kelimeler : Kentsel Dönüşümde Türkiye'nin 2.Büyük Projesi İskenderun'da gerçekleşiyor  
Kategori : GÜNCEL
İzlenme : 1738
Tarih : 11 Ağustos 2015
Ekleyen : MUSTAFA ATAV
Link Ver :
Sitene Ekle :

ATAV Gazetesi Sahibi ve Kurucusu : Mustafa Atav Yönetim Yeri : ATAV GAZETE ve MATBAACILIK Gürsel Mah. 536. Sok. No:7/A - İSKENDERUN
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi