İskenderun ATAV Gazetesi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
AK Parti Arsuz ilçe yönetiminde nasıl bir yenilenme olacak?07 Ağustos 2017

VİDEO ARA


MHP İskenderun Yıllık değerlendirme toplantısı yaptı

Açıklama : MHP İskenderun Yıllık değerlendirme toplantısı yaptı

MHP İskenderun 26 Mayıs 2017 Cuma günü Saat 10:00’da Sahil Petek Cafe’de Yıllık değerlendirme toplantısı düzenledi.
Basın Mensuplarıyla bir arada gerçekleştirilen toplantıda ilk konuşmayı MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan BOZKURT yaparak şu açıklamalarda bulundu:
“Sayın İI Başkanım,
Saygıdeğer Milletvekilim, çok kıymetli İbrahim Gül başkanım, Kadın kolları başkanım, Ocak başkanım, değerli yönetici arkadaşlarım, basınımızın güzide mensupları.
Milliyetçi Hareket Partisi İskenderun Belediyesi Meclis üyelerimizle birlikte her yıl yapmış olduğumuz bu bilgilendirme toplantısına hepiniz hoş geldiniz şerefler verdiniz partim ve teşkilatım adına sizleri saygı hürmet ve muhabbetle selamlıyorum.
Kıymetli basın mensupları bu toplantının amacı İskenderun belediyesinde Milliyetçi Hareket Partisinin yapmış olduğu çalışmalar ve sayın belediye başkanının seçim meydanlarında verdiği sözlerin takipçisi olduğumuzun unutulmamasıdır.
Şimdi buradan Sayın İskenderun belediye başkanı DİNGİL ve ekibine soruyoruz
Hani Ak belediyecilik yapacaktınız nerede?
İnsanlara eşit davranacaktınız nerede?
Hassa tüneli nerede?
Teleferik nerede?
Bu masallarla halkı kandırıp oy aldınız maalesef verdiğiniz sözleri yerine getirmediniz. Sayın başkan ve ekibi tehditlerle dik başlılıkla kurumlar arası kavga ile halka hizmet üretemezsiniz. Son günlerde büyük şehir belediyesi ile İskenderun belediyesi arasında şehrin ilaçlanması konusunda yetki tartışmalarından dolayı şehrimiz sinekten haşereden geçilmiyor ne yazık ki bedelini halkımız sağlığı ile ödüyor ama iş ranta gelince ne güzel anlaşıyorsunuz.
Sayın başkanlarım yapmayın inatlaşarak bu işler yürümez bu şehrin aşa, işe ihtiyacı var.
Sayın meclis üyeleri kişinin partisine ve görüşüne bakmadan iş adamlarımızın getirmiş olduğu projelerine kanun çerçevesinde onay veriniz ki, iş imkanları açılsın iş adamlarımız yatırım yapsın
Değerli basın mensupları kıymetli İskenderunlular işçi alımları konusu gerçekten yürekler acısı belediye hastaneler postaneler milli eğitim tüm kamu kurum ve kuruluşları daha yetmedi iş kur vasıtası ile özel sektöre dahi AKP li olmayan veya AKP yöneticilerinden referans getirmeyenlere iş başı yapma şansı hiç yoktur. Buradan sayın Millet vekiline ve AKP ilçe başkanına sesleniyorum kurum ve kuruluşlara sendikalara bu kadar baskı yapmayın başka sendika ve başka partilerdeki insanlarında yaşam ve yaşama hakkı var onlarda evlerine çoluk çocuklarına ekmek götürme çabası içerisindeler asgari ücretlinin ekmeğiyle oynamayınız işçi ve memurlarımızın üzerindeki siyasi baskıyı çekiniz. Artık şu bir gerçek bizler bir olacağız beraber olacağız kardeş olacağız buna mecburuz.
Saygıdeğer kardeşlerim ülkemiz 15 Temmuz gibi kara bir geceyi Türk milletinin sağduyulu liderleri ve halkı sayesinde cenabı Allah'ında yardımı ile aydınlığa çevirerek şer odaklarına geçit vermeyip bu kalkışmayı darbeyi önledi ancak geçen süre içerisinde Fetö ile mücadelesinde verilen çabayı destekliyorum lakin suçlu ve suçsuzun ince elenip sık dokunması lazım masum insanların bundan zarar görmemesine özenle dikkat edilmesi gerekmektedir. Sayın genel başkanım Dr. Devlet Bahçeli beyin dediği gibi çaycıyla çorbacıyla uğraşmayı bırakın siz yılana çiyana bakın bu terör örgütünün siyasi ayağını darmadağın edin her parti ve kurum kendi içinde temizlenmeli herkes üzerine düşeni yapma mecburiyetindedir.
Değerli arkadaşlar ülkemizde bu sene partili cumhurbaşkanlığı sistemi değişikliği ile ilgili bir referandum gerçekleştirildi oda önce Türkiye Büyük Millet Meclisinden sonrada halkımızın oyları ile tasdik olundu. Bazı kişiler bu halk oylamasında Milliyetçi Hareket Partisinin oy verip vermediğini kendi aralarında tartışıyorlar. Herkes şunu iyi bilsin ki bu referandumda Milliyetçi Hareket Partisi kendi inandığı doğrultuda müdahil olmasaydı bu yasa ne meclisten geçerdi nede halk oylamasından bunu böyle bilsinler bundan sonraki konuşmalarını ona göre yapsınlar herkes kendi evinin önünü temizlesin MHP gereğini yapmıştır.
Kardeşlerim büyük şehir yasası ile Arsuz ilçe oldu ve sınırları deniz alayından başlayıp Samandağ’ına kadar uzandı ancak daha önce Arsuz nahiye idi sınırı Pirinçlikten başlıyordu ne hikmetse iktidar partisi bir belediye başkanlığı hırsı uğruna metropol bir şehir olacak kapasitedeki İskenderun’umuzu dar bir bölgeye sıkıştırarak bitirdiler bundan bölge milletvekilleri sorumludur.
Sayın basın mensubu kardeşlerim sizlerde burada çok büyük görev üstleniyorsunuz çalışmalarınızı takdir ediyorum ancak birazda bizim söylediklerimize kulak verin.
Bu duygu ve düşüncelerle siz basın mensubu kardeşlerime katılımınızdan dolayı ayrı ayrı teşekkür eder saygılarımı sunarım” dedi.
Turan Bozkurt’un konuşmasından sonra Partili ve Belediye Meclis üyeleri ile MHP Hatay Milletvekili Mehmet Necmettin Ahrazoğlu’da bazı konuşmalar yaptılar.
İskenderun belediye meclisinin oturumuna ait zabıt özetleri ile bilgilerin paylaşıldığı değerledirme toplantısı Gazetecilerin sorularına cevap şeklinde açıklamalarla devam etti.
Anahtar Kelimeler : MHP İskenderun Yıllık değerlendirme toplantısı yaptı  
Kategori : GÜNCEL
İzlenme : 1599
Tarih : 27 Mayıs 2017
Ekleyen : MUSTAFA ATAV
Link Ver :
Sitene Ekle :

ATAV Gazetesi Sahibi ve Kurucusu : Mustafa Atav Yönetim Yeri : ATAV GAZETE ve MATBAACILIK Gürsel Mah. 536. Sok. No:7/A - İSKENDERUN
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi