İskenderun ATAV Gazetesi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

HABER ARA


Gelişmiş Arama

VİDEO ARA


AK Parti Arsuz ilçe yönetiminde nasıl bir yenilenme olacak?07 Ağustos 2017
haberlerx
Untitled Document
GAİB'TEN, ŞAHİN'E ZİYARET << Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>

Tarih Haber Giriş: 03 Haziran 2014, 14:24
Tarih Son Güncelleme: 03 Haziran 2014, 14:24
Editör MUSTAFA ATAV

GAİB'TEN, ŞAHİN'E ZİYARET

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) Başkanı Abdülkadir Çıkmaz, Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Mahsum Altunkaya ve GAİB Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i ziyaret etti.

GAİB Seçimli Olağan Genel Kurulu sonrası birlik başkanlığı görevlerine seçilen başkanlar kurulu ve yönetim kurulu üyelerinin nezaket ziyaretleri sürüyor.

GAİB Koordinatör Başkanı Abdülkadir Çıkmaz, Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Mahsum Altunkaya, GAİB Yönetim Kurulu Üyeleri ve GAİB Genel Sekreteri Salim Kocaer'den oluşan heyet Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i makamında ziyaret etti.

GAİB Koordinatör Başkanı Çıkmaz, ziyarette yaptığı konuşmada Gaziantep'ten ve bölgeden gerçekleştirilen ihracat rakamları hakkında bilgiler vererek, Türkiye'nin 2023 hedefleri doğrultusunda kararlı bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Sanayi ve ihracatta gelişimin en önemli noktalarından birinin de şehirde ortak aklın hâkim olmasından geçtiğini ifade eden Çıkmaz, " Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin, gerek milletvekilliği döneminde, gerekse de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı görevindeyken birlik olarak en fazla istişare yaptığımız ve sorunlarımızla bire bir ilgilenen isimlerin başında geliyordu. Gaziantep'e bu kadar içten ve samimi bir şekilde bağlı olan başkanımızın Gazi şehrimize çok önemli katkılarının olacağına inanıyoruz. GAİB olarak Büyükşehir belediyemizle ortak yürütebileceğimiz tüm projelerde ve çalışmalarda her zaman hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'de Türkiye ihracatının lokomotifi olan GAİB'in değerli birlik başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Şahin, sanayi ve ticarette marka şehir olan Gaziantep'i, çağdaş hayatın gerektirdiği tüm alanlarda marka yapmak için çaba sarf edeceklerini kaydetti.

Ziyaret sonrası GAİB heyeti ve Başkan Şahin birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.


<< Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

EKONOMİ

Kadın Kooperatifler İstişare Toplantısı İTSO’da Yapıldı

Kadın Kooperatifler İstişare Toplantısı İTSO’da Yapıldı ‘Kadın Kooperatif Temsilcileri Projelerini Anlattılar

İsdemir, 53 yıldır Türkiye ve dünya için üretiyor

İsdemir, 53 yıldır Türkiye ve dünya için üretiyor İsdemir, 53 yıldır Türkiye ve dünya için üretiyor

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

haberlerx Untitled Document

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

ATAV Gazetesi Sahibi ve Kurucusu : Mustafa Atav Yönetim Yeri : ATAV GAZETE ve MATBAACILIK Gürsel Mah. 536. Sok. No:7/A - İSKENDERUN
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi