İskenderun ATAV Gazetesi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

HABER ARA


Gelişmiş Arama

VİDEO ARA


AK Parti Arsuz ilçe yönetiminde nasıl bir yenilenme olacak?07 Ağustos 2017
haberlerx
Untitled Document
YAZAR AİLESİNİN ACI GÜNÜ << Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>

Tarih Haber Giriş: 15 Mart 2015, 16:24
Tarih Son Güncelleme: 15 Mart 2015, 16:24
Editör MUSTAFA ATAV

YAZAR AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Eski Hatay Millet Vekillerinden Abdülaziz YAZAR 'IN Annesi, Hatice Yazar vefat etti.

Merhume Hatice Yazar Bir süredir İskenderun özel Gelişim Hastanesinde rahatsızlığı nedeniyle yoğun bakımda tedavi görüyordu, 12 Mart 2015 Perşembe günü yapılan tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamadığı ve aynı gece 85 yaşında hayata gözlerini yumduğu açıklandı.

Vefatı üzerine tüm Yazar ailesini gözyaşlarına boğan Merhume Hatice Yazar'ın Cenazesi 13.Mart 2015 Cuma günü saat 14,00 te Karaağaç'taki evinden kaldırılıp İskenderun Asri Mezarlığında bulunan aile kabristanına defin edildi.

Cenaze Törenine Yazar ailesinin yakınları tüm sevenleri ile bazı Hatay milletvekilleri ve aday adayları, bölgemiz Siyasileri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, iş adamları ve çok sayıda halk katıldı.

Merhume'nin eşi Ali Yazar ve Oğulları Abdulaziz Yazar, Züher Yazar, Semir Yazar üzüntülü günlerinde acılarını paylaşan kendilerini yalnız bırakmayan cenaze törenine katılanlara teşekkürlerini sundular.

Son yolculuğuna Uğurlanan Merhume Hatice Yazar, Bölgemizin tanınmış simalarından ve geçmiş yıllarda siyaset hizmetleri yapmış Ali Yazar'ın eşi, Geçtiğimiz yıllarda milletvekilliği ve Gözcüler belediye başkanlığı görevlerinde bulunan Abdulaziz Yazar'ın ve Otobüs firma acentalığı işletmeciliği yapan Züher Yazar, ile Eczacılık işleri ile uğraşan Semir Yazar'ın anneleridir.

Merhume'ye Allah'tan Rahmet, Kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.



<< Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

VEFAT-ŞEHİT-BAŞSAĞLIĞI

ŞAHAP YILMAZ DUALARLA YA'D EDİLDİ

ŞAHAP YILMAZ DUALARLA YA'D EDİLDİ ŞAHAP YILMAZ DUALARLA YA'D EDİLDİ

SANİYE ATAKAŞ SONSUZLUĞA UĞURLANDI

SANİYE ATAKAŞ SONSUZLUĞA UĞURLANDI SANİYE ATAKAŞ SONSUZLUĞA UĞURLANDI

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

haberlerx Untitled Document

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

ATAV Gazetesi Sahibi ve Kurucusu : Mustafa Atav Yönetim Yeri : ATAV GAZETE ve MATBAACILIK Gürsel Mah. 536. Sok. No:7/A - İSKENDERUN
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi