İskenderun ATAV Gazetesi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

HABER ARA


Gelişmiş Arama

VİDEO ARA


AK Parti Arsuz ilçe yönetiminde nasıl bir yenilenme olacak?07 Ağustos 2017
haberlerx
Untitled Document
HATAY KENT REHBERİ UYGULAMASIYLA GÜNCELENEN ADRESLERE KOLAYCA ERİŞİLEBİLECEK << Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>

Tarih Haber Giriş: 01 Aralık 2023, 22:03
Tarih Son Güncelleme: 01 Aralık 2023, 22:03
Editör MUSTAFA ATAV

HATAY KENT REHBERİ UYGULAMASIYLA GÜNCELENEN ADRESLERE KOLAYCA ERİŞİLEBİLECEK

HATAY KENT REHBERİ UYGULAMASIYLA GÜNCELENEN ADRESLERE KOLAYCA ERİŞİLEBİLECEK


Hatay Büyükşehir Belediyesi hazırladığı Kent Rehberi uygulamasıyla, vatandaşların 6 Şubat Depremi’nin ardından resmî kurumların ve özel işletmelerin güncellenen adreslerine kolay erişebilmesi sağladı.

Hatay’da depremin ardından birçok kamu kurumu ve özel işletmelerin binalarının yıkılması, kurumların hasar görmeyen farklı yerlere ve yeni binalarına taşınması çeşitli adres değişikliklerine neden olmuştu.

Vatandaşların yaşadığı adres karmaşası sıkıntılarını minimum seviyeye indirgeyen Kent Rehberi’nde, valilik binası, Büyükşehir Belediyesi hizmet binaları, kaymakamlıklar, ilçe belediyeleri, AFAD gibi kurum ve kuruluşlar; eczane, hastane, çadır kent ve konteyner kentler, kargo şirketleri ve sivil toplum kuruluşları gibi vatandaşların ihtiyaç duyabileceği adres bilgileri ve konumları yer alıyor.

Ayrıca uygulama ile vatandaşlar parsel bilgilerini sorgulayabilirken 5 binlik nazım imar planları hakkında bilgileri, belediye tarafından yapılan projelerin başlangıç ve bitiş tarihleri de şeffaf şekilde takip edilebilecek.

Hatay Büyükşehir Belediyesinin başlatmış olduğu uygulamaya, özel işletmeler de İos ve Android cihazlar için hazırlanan “Hatay Rehber” uygulamasını App Store ve Play Store üzerinden cihazlarına indirerek kullanabilecek.

Vatandaşlar, https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kentrehberihbb ve https://apps.apple.com/tr/app/hatay-rehber/id6466826897?l=tr linklerden başvuru formunu doldurarak güncel adreslerini ekleyebilecek.


<< Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

İGC’den Başkan Dönmez’e ziyaret

İGC’den Başkan Dönmez’e ziyaret İGC’den Başkan Dönmez’e ziyaret

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, Kaymakam Murat Sefa Demiryürek'e nezaket ziyaretinde bulundu

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, Kaymakam Murat Sefa Demiryürek'e nezaket ziyaretinde bulundu İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, Kaymakam Murat Sefa Demiryürek'e nezaket ziyaretinde bulundu

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

haberlerx Untitled Document

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

ATAV Gazetesi Sahibi ve Kurucusu : Mustafa Atav Yönetim Yeri : ATAV GAZETE ve MATBAACILIK Gürsel Mah. 536. Sok. No:7/A - İSKENDERUN
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi