İskenderun ATAV Gazetesi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

HABER ARA


Gelişmiş Arama

VİDEO ARA


AK Parti Arsuz ilçe yönetiminde nasıl bir yenilenme olacak?07 Ağustos 2017
haberlerx
Untitled Document
Kazada öldü zannedilen Onur, ameliyatla hayata döndü << Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>

Tarih Haber Giriş: 22 Eylül 2014, 23:34
Tarih Son Güncelleme: 22 Eylül 2014, 23:34
Editör MUSTAFA ATAV

Kazada öldü zannedilen Onur, ameliyatla hayata döndü

Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Beyin, Omurilik ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Özkan Özger, bir mucize kurtarma operasyonuna daha imza atarak, trafik kazasında ağır yaralanan Onur Çetin (25)'i gerçekleştirdiği ameliyat sonrası hayata döndürdü.

29 Temmuz 2014 tarihinde,Arsuz girişinde meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü Onur Çetin, arkadan gelen aracın çarpması sonucu ağır yaralandı. Olay yerinde kalbi duran ve sağlık ekiplerinin gerçekleştirdiği kalp masajı sonucunda hayata tutunan Onur Çetin,İskenderun Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından,Özel İskenderun Gelişim Hastanesi'ne sevk edildi. Op. Dr. Özkan Özger tarafından ameliyata alınan Onur Çetin, 17 gün yoğun bakım ünitesinde kaldıktan sonra, üç gün serviste tedavi görerek, hastaneden taburcu edildi.

"Herkes Onur kadar şanslı olmayabilir"

Onur Çetin'in sağlığıyla yakından ilgilenen Op. Dr. Özkan Özger, Onur'un hastaneye getirildiğinde beyin kanaması geçirdiğini ve beyninde ödem olduğunu ifade ederek, "Onur, bir motosiklet kazasının ardından, şuuru kapalı halde hastanemize getirilmişti. Onur'un beyin kanaması ve ciddi bir beyin ödemi görülmüştü. Onur'a gerçekleştirdiğimiz başarılı bir ameliyatın ardından, Onur yoğun bakım ünitesine alındı. 17 gün yoğun bakımda yattıktan sonra yavaş yavaş şuuru yerine gelen Onur'un şuanda herhangi bir nörolojik bulgusu yok. Kısmi felci düzelen Onur'un sağlığına kavuştuğunu görünce, bizler de mutlu olduk" açıklamasında bulundu.

"Yaşadığıma şükrediyorum"

Kaza anını hiçbir şekilde hatırlamadığını söyleyen 25 yaşında ki Onur Çetin ise, "Kazayla ilgili hiçbir şey hatırlamıyorum. Sadece bana söylenen kaza yerinde kalbimin durduğu ve tek bildiğim Doktorum Özkan Özger'in beni tekrardan hayata döndürmesidir. Özkan Özger ve ekibine çok teşekkür ediyorum" dedi.

"17 gün, 17 yıldan daha zor geçti"

Onur Çetin'in babası Rasim Çetin'de yaşadıkları kazanın şokunu hala üzerinden atamadıklarını ifade ederek, "Allah'ıma çok şükür ki, böyle bir doktor ile karşılaştık. Ben 17 yıl yurt dışında kaldım. Burada oğlum 17 gün yoğun bakımda kaldı, ama yaşadıklarım bana hiç bu kadar zor gelmedi. Bu bizim için bir mucize. Doktorumuz İskenderun için büyük bir şans" açıklamasında bulundu.


<< Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SAĞLIK

KANSERDE ERKEN TANI HAYAT KURTARIYOR

KANSERDE ERKEN TANI HAYAT KURTARIYOR KANSERDE ERKEN TANI HAYAT KURTARIYOR

"MEME KANSERİ" TEŞHİSİ KONULAN HASTA BAŞARILI OPERASYONLA 1 GÜNDE AYAĞA KALDIRILDI

"MEME KANSERİ" TEŞHİSİ KONULAN HASTA BAŞARILI OPERASYONLA 1 GÜNDE AYAĞA KALDIRILDI

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

haberlerx Untitled Document

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

ATAV Gazetesi Sahibi ve Kurucusu : Mustafa Atav Yönetim Yeri : ATAV GAZETE ve MATBAACILIK Gürsel Mah. 536. Sok. No:7/A - İSKENDERUN
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi