İskenderun ATAV Gazetesi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

HABER ARA


Gelişmiş Arama

VİDEO ARA


AK Parti Arsuz ilçe yönetiminde nasıl bir yenilenme olacak?07 Ağustos 2017
haberlerx
Untitled Document
YENİ DOĞAN BEBEKLERİN SAĞLIK SORUNLARI VE BAKIMI KONULU KONFERANS VERİLDİ << Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>

Tarih Haber Giriş: 28 Eylül 2014, 23:17
Tarih Son Güncelleme: 28 Eylül 2014, 23:17
Editör MUSTAFA ATAV

YENİ DOĞAN BEBEKLERİN SAĞLIK SORUNLARI VE BAKIMI KONULU KONFERANS VERİLDİ

ÖZEL PALMİYE HASTANESİ YENIDOĞAN BEBEKLERIN SAĞLIK SORUNLARI VE BAKIMI KONULU KONFERANS ORGANİZE ETTİ

27.09.2014 Cumartesi günü Saat 15:00 te İskenderun Ticaret ve Sanayi odası Toplantı Salonunda Özel Palmiye Hastanesi tarafından organizesi ile; Çukurova - Balcalı Üniversitesi hocalarından Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Prof.Dr. Nejat NARLI tarafından Aile Hekimleri ve Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanlarına yönelik Yeni doğan Bebeklerin SAĞLIK sorunları ile ilgili konferans verildi.

Konferans açılış konuşmasını Palmiye Hastanesi Başhekimi Genel Cerrah Opr. Doktor Yılmaz Şahhutoğlu yaptı daha sonra Balcalı Üniversitesi hocalarından Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Nejat NARLI'yı konuşmalarını yapmak üzere mikrofona davet etti.

Yeni doğan Bebeklerin SAĞLIK sorunlarına yönelik tıbbi uygulamalar ve teknikler hakkında Sunumlarla anlatımlarda bulunan Balcalı Üniversitesi hocalarından Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Nejat NARLI bebeklerin daha sağlıklı bir şekilde büyümeleri ve hastalıklarında daha çabuk iyileşme, korunma ve bakımı konusunda deneyimlerini ve güncel bilgilerini paylaştı.

Katılımcılar arasında tıbbi müdahalelerde yapılması gereken bazı püf noktalar hakkında Prof. Dr. Nejat NARLI'ya sorular sorarak bilgi edinildi.

Günümüzde sağlık konusunda gelişen uygulama ve teknikler hakkında kendini sürekli güncelleyerek son gelişen metotları uygulayarak hastalarının memnun olmasını sağlayan Özel Palmiye Hastanesinin bu organizasyonu ile Konferansa katılan Aile Hekimleri ve Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanlarının bir araya gelmelerinden dolayı memnun oldukları görüldü.

Faydalı bilgilerin paylaşıldığı eğitim semineri sonrası katımcılara ikramda bulunuldu ve hoş sohbetler yapıldı.


<< Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SAĞLIK

KANSERDE ERKEN TANI HAYAT KURTARIYOR

KANSERDE ERKEN TANI HAYAT KURTARIYOR KANSERDE ERKEN TANI HAYAT KURTARIYOR

"MEME KANSERİ" TEŞHİSİ KONULAN HASTA BAŞARILI OPERASYONLA 1 GÜNDE AYAĞA KALDIRILDI

"MEME KANSERİ" TEŞHİSİ KONULAN HASTA BAŞARILI OPERASYONLA 1 GÜNDE AYAĞA KALDIRILDI

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

haberlerx Untitled Document

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

ATAV Gazetesi Sahibi ve Kurucusu : Mustafa Atav Yönetim Yeri : ATAV GAZETE ve MATBAACILIK Gürsel Mah. 536. Sok. No:7/A - İSKENDERUN
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi