İskenderun ATAV Gazetesi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

HABER ARA


Gelişmiş Arama

VİDEO ARA


AK Parti Arsuz ilçe yönetiminde nasıl bir yenilenme olacak?07 Ağustos 2017
haberlerx
Untitled Document
TAEKWONDOCU MİNİKLER BAŞARILARIYLA HATAY’A BÜYÜK BİR GURUR DAHA YAŞATTI << Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>

Tarih Haber Giriş: 03 Ağustos 2016, 09:35
Tarih Son Güncelleme: 03 Ağustos 2016, 09:35
Editör MUSTAFA ATAV

TAEKWONDOCU MİNİKLER BAŞARILARIYLA HATAY’A BÜYÜK BİR GURUR DAHA YAŞATTI

TAEKWONDOCU MİNİKLER BAŞARILARIYLA HATAY’A BÜYÜK BİR GURUR DAHA YAŞATTI

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, gerek HBB Spor Kulübü bünyesinde mücadele eden sporculara gerek ilimizi temsil eden kulüp bazındaki tüm takımlara sağladığı desteklerle başarıların elde edilmesi yolunda önemli bir rol üstleniyor.

26-31 Temmuz tarihleri arasında Konya’da düzenlenen Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda ilimiz adına mücadele eden sporcularımız elde ettikleri başarılarla Hatay’a büyük bir gururun daha sevincini yaşattı.

SPORCULARIMIZ KONYA’DA DÜZENLENEN ŞAMPİYONADA DERECELER ELDE ETTİ

Sporun her branşında iddialı bir konuma gelerek katıldıkları tüm spor organizasyonlarında başarılar elde eden Hataylı sporcular, spor kamuoyunun büyük beğenisini kazanarak başarılı bir şekilde yollarına emin adımlarla ilerliyor.

İlimizden 37 sporcunun katılım gösterdiği şampiyonada, Ayşin Özcan Türkiye ikincisi ve Azra Tuba Torun Türkiye üçüncüsü olarak büyük bir başarıya imza atarak Hatay’ın Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonasın da başarı ile anılmasını sağladı.

ERİŞİK: HBB, AMAÇLARA VE BÜYÜK HEDEFLERE HİZMET EDEN BİR BELEDİYE

Hatay Teakwondo İl Temsilcisi Hasan Erişik yaptığı açıklamada, “Hatay Büyükşehir Belediyesi amaçlara ve büyük hedeflere hizmet eden bir belediye olması itibariyle Türkiye genelinde başarılar kazanarak övgüler alıyor. Bize desteklerini esirgemeyen başta Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve Başkanımızın isteği doğrultusunda hareket ederek bizleri yalnız bırakmayan HBB Destek Hizmetleri Daire Başkanı Ramadan Sever’e teşekkürlerimi sunarım” şeklinde konuştu.


<< Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SPOR

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR:50-78:FENERBAHÇE

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR:50-78:FENERBAHÇE HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR:50-78:FENERBAHÇE

GENÇ BASKETBOLCULAR HATAY’IN ŞAMPİYONU OLDU

GENÇ BASKETBOLCULAR HATAY’IN ŞAMPİYONU OLDU GENÇ BASKETBOLCULAR HATAY’IN ŞAMPİYONU OLDU

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

haberlerx Untitled Document

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

ATAV Gazetesi Sahibi ve Kurucusu : Mustafa Atav Yönetim Yeri : ATAV GAZETE ve MATBAACILIK Gürsel Mah. 536. Sok. No:7/A - İSKENDERUN
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi