İskenderun ATAV Gazetesi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

HABER ARA


Gelişmiş Arama

VİDEO ARA


AK Parti Arsuz ilçe yönetiminde nasıl bir yenilenme olacak?07 Ağustos 2017
haberlerx
Untitled Document
BAŞKAN SAVAŞ’IN SOSYAL, KÜLTÜREL VE SPORTİF AKTİVİTELERE DESTEĞİ SÜRÜYOR << Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>

Tarih Haber Giriş: 22 Ağustos 2016, 20:47
Tarih Son Güncelleme: 22 Ağustos 2016, 20:47
Editör MUSTAFA ATAV

BAŞKAN SAVAŞ’IN SOSYAL, KÜLTÜREL VE SPORTİF AKTİVİTELERE DESTEĞİ SÜRÜYOR

BAŞKAN SAVAŞ’IN SOSYAL, KÜLTÜREL VE SPORTİF AKTİVİTELERE DESTEĞİ SÜRÜYOR

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay’ın tanıtımına katkı sağlamak amacıyla çıktığı yolda kültürel, sosyal, sportif gelişmeleri yakından takip ederek, ülke çapında düzenlenen her türlü etkinliğe kapılarını açarak kentin gelişimine katkı sunmaya devam ediyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde, bilardo sporunu desteklemek ve sevdirmek amacıyla, 18-21 Ağustos tarihleri arasında Antakya Arena Bilardo İhtisas Spor Kulübü’nde ikincisi düzenlenen Geleneksel Medeniyetler Kupası 3 Bant Bilardo Şampiyonası sona erdi.

Ulusal ve uluslararası turnuvalarda adından başarıyla anılan 100 sporcunun katıldığı organizasyon, birbirinden çekişmeli maçlara sahne oldu.

MEDENİYETLER KUPASI ŞAMPİYONU LÜTFİ ÇENET OLDU

Türkiye’nin ve dünyanın en iyileri arasında anılan Lütfi Çenet ve Murat Naci Çoklu finalde karşılaştı. Baştan sona çekişmeli geçen maçı, Lütfi Çenet 40-39 kazarak Geleneksel Medeniyetler Kupası 3 Bant Bilardo Şampiyonası şampiyonu oldu. Rakibine 1 sayı farkla yenilen geçen yılın şampiyonu Murat Naci Çoklu da turnuvayı ikinci olarak tamamladı.

Dünyanın sayılı bilardocuları arasında yer alan Tayfun Taşdemir ve turnuvanın ikincisi Murat Naci Çoklu, tek ıstakayla 13 sayı alarak en iyi sayı alan iki oyuncu oldu.

Geleneksel Medeniyetler Kupası 3 Bant Bilardo Şampiyonası’nı şampiyon olarak tamamlayan Lütfi Çenet, ödülünü HBB Başkan Vekili Serdar Güven’in ellerinden alırken, ikinci olan Murat Naci Çoklu’ya ödülünü Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan verdi. Turnuvada üçüncü olarak dereceye giren sporculardan Adnan Yüksel ve Mahmut Özdemir’e ödüllerini Hatay Bilardo İl Temsilcisi Ecz. İbrahim Aksoy ve Kenan Ovalı verdi.

“ÇOCUKLARIMIZI KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAK TUTMAK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

Turnuvanın sonunda düşüncelerini paylaşan Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Serdar Güven, “Nefes kesen bir mücadele izledik ve şampiyon belli oldu. HBB Spor Kulübü olarak 21 branşta faaliyet gösteriyoruz ve her dalda başarılı oyunculara sahibiz. Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutup spora yönlendirme noktasında çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bilardonun da 22’nci branş olması yönünde çalışmalarımızı yapacağız. İnşallah gelecek yıl bu organizasyonu daha da büyüterek sizlerle tekrar buluşuruz. Şehrimizi onurlandırdığınız için size ve bilardo federasyon başkanına teşekkür ediyorum dedi. Turnuvanın baştan sona keyifle gerçekleştiğinin altını çizen Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan ve Bilardo Hatay İl Temsilcisi Ecz. İbrahim Aksoy, turnuvanın başarıyla gerçekleşmesinde pay sahibi olan herkese teşekkürlerini iletti.


<< Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SPOR

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR:50-78:FENERBAHÇE

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR:50-78:FENERBAHÇE HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR:50-78:FENERBAHÇE

GENÇ BASKETBOLCULAR HATAY’IN ŞAMPİYONU OLDU

GENÇ BASKETBOLCULAR HATAY’IN ŞAMPİYONU OLDU GENÇ BASKETBOLCULAR HATAY’IN ŞAMPİYONU OLDU

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

haberlerx Untitled Document

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

ATAV Gazetesi Sahibi ve Kurucusu : Mustafa Atav Yönetim Yeri : ATAV GAZETE ve MATBAACILIK Gürsel Mah. 536. Sok. No:7/A - İSKENDERUN
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi