İskenderun ATAV Gazetesi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

HABER ARA


Gelişmiş Arama

VİDEO ARA


AK Parti Arsuz ilçe yönetiminde nasıl bir yenilenme olacak?07 Ağustos 2017
haberlerx
Untitled Document
MUHTEŞEM BİR MAÇLA BAŞLADI << Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>

Tarih Haber Giriş: 03 Mayıs 2016, 07:55
Tarih Son Güncelleme: 03 Mayıs 2016, 07:55
Editör MUSTAFA ATAV

MUHTEŞEM BİR MAÇLA BAŞLADI

32. ERHAN AKSAY FUTBOL TURNUVASI, FUTBOL RESİTALİNİN SUNULDUĞU MUHTEŞEM BİR MAÇLA BAŞLADI

Hatay’ın en uzun soluklu turnuvası olan ve Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin(HBB) katkılarıyla bu yıl 32’ncisi düzenlenen Erhan Aksay Futbol Turnuvası, HBB Esentepe Futbol Sahası’nda oynanan açılış maçı ile başladı.

2 Mayıs Pazartesi günü oynanan açılış karşılaşmasına Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın yanı sıra eşi Doç. Dr. Nazan Savaş, HBB Başkan Vekili Serdar Güven, Hatay Vali Yardımcısı Bilal Bozdemir, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Hatay Milletvekilş Serkan Topal, CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Hatay Eski İl Başkanı Adnan Akdaş, Ortodoks Kilisesi Papazları Dimitri Dogum ve Jan Delüller, Musevi Cemaati Başkanı Şaul Cenudioğlu, Hatayspor Kulübü Başkanı Aydın Toksöz ile rahmetli Erhan Aksay’ın eşi Meziyet Aksay ve çok sayıda Hataylı sporsever katılım gösterdi.

BAŞKAN SAVAŞ: ERHAN AKSAY FUTBOL TURNUVASI HATAY’IN BÜTÜNLEŞMESİNE BÜYÜK KATKI SAĞLIYOR

HBB Mehteran Takımı’nın muhteşem gösterisinin ardından aziz şehitlerimizin anısına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan turnuvanın açılış maçında konuşan Başkan Savaş, “ Değerli ağabeyimiz Erhan Aksay’ın başlatmış olduğu bu turnuvayı 7 yıldır düzenlemek bize nasip oldu. Bu turnuvayı ilk düzenlediğimiz yıl 16 takım katılım gösterirken bu sene 64 takımın turnuvaya katılım sağlaması Hatay’ın bütünleşmesine büyük katkı sağlıyor. Bu turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gelenekselleşen turnuvayı düzenlediğimiz her sene bizi yalnız bırakmayan ve yanımızda olan Meziyet Hanım’a ayrıca teşekkür ediyorum” diyerek turnuva hakkındaki duygu ve düşüncelerini kelimelere döktü.

HBB, SPORTİF ARENADA ELDE ETTİĞİ BAŞARILARLA HATAY’A İLKLER YAŞATIYOR

Hatay’daki kulüplerin sportif arenadaki son durumları hakkında da düşüncelerini paylaşan Başkan Savaş, “Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, ilimiz özelinde Türkiye profesyonel liglerinde mücadele ederek finale kalan ilk takımdır. Basketbolcularımızın yaşattığı bu gurur hepimizindir. Yine Hatayspor da mücadele ettiği lige tutunarak seneye aynı kulvarda mücadele etmeye devam edecek ve inşallah seneye daha başarılı olacak. Bu sene sadece Körfez İskenderunspor’a üzüldük ama inşallah bundan sonraki süreçte onlar da hak ettikleri başarıları elde edecekler. Güzel şehrimiz Hatay, her alanda olduğu gibi sporda da hak ettiği yerlere gelecek” diyerek Hatay’da sporun geldiği son durum ve sportif gelecek hakkındaki görüşlerini ifade etti.

MEZİYET AKSAY’DAN TURNUVAYI HER SENE DAHA ANLAMLI HALE GETİREN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR

Açılış maçı öncesinde her sene büyüyerek gerçekleşen turnuva hakkında duygularını aktaran Meziyet Aksay, “Böyle onur verici bir organizasyonda sizlerle birlikte olmak benim için çok anlamlı. Sayın Başkanımız Lütfü Bey’e bu turnuvayı her sene daha anlamlı hale getirdiği için çok teşekkür ederim. Umarım bu turnuva çok uzun yıllar sürer ve sağlığım el verdiği sürece gelebilirim. Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, katılan takımlara başarılar diliyorum” dedi.

AÇILIŞ MAÇI ÖNCESİ, TURNUVANIN DEMİRBAŞI ESKİ MİLLİ FUTBOLCU DALOĞLU’NA BAŞKAN SAVAŞ’TAN JEST

Karşılaşma öncesinde Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, hiçbir turnuvada kendilerini yalnız bırakmayan Erhan Aksay’ın eşi Meziyet Aksay ve oğlu Atakan Aksay’a çiçek takdim ederken bir sürprize de imza attı. Başkan Savaş, bugüne kadar düzenlenen her turnuvada yer alarak 32 kez mücadele eden Hatayspor’un ve Türk Milli Takımı’nın eski futbolcusu Ahmet Daloğlu’na da ayrıca teşekkür ederek, çiçek takdim etti.

BAŞKAN SAVAŞ’IN YILDIZLAŞTIĞI MAÇTA BEYAZ TAKIM RAKİBİNİ 5-2 MAĞLUP ETTİ

Turnuvanın açılış maçı, Hatayspor’un eski futbolcularının yer aldığı Kırmızı Takım ile protokol üyelerinin forma giydiği Beyaz Takım’ın mücadelesine sahne oldu. Baştan sona dostluk havasında geçen karşılaşmada oynadığı güzel futbolunu 2 gol ve 2 asistle süsleyen Başkan Savaş’ın yer aldığı Beyaz Takım(Protokol) 5-2’lik skorla kazandı.



<< Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SPOR

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR:50-78:FENERBAHÇE

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR:50-78:FENERBAHÇE HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR:50-78:FENERBAHÇE

GENÇ BASKETBOLCULAR HATAY’IN ŞAMPİYONU OLDU

GENÇ BASKETBOLCULAR HATAY’IN ŞAMPİYONU OLDU GENÇ BASKETBOLCULAR HATAY’IN ŞAMPİYONU OLDU

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

haberlerx Untitled Document

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

ATAV Gazetesi Sahibi ve Kurucusu : Mustafa Atav Yönetim Yeri : ATAV GAZETE ve MATBAACILIK Gürsel Mah. 536. Sok. No:7/A - İSKENDERUN
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi